Oluru var gibigüzellik salonunun büyüğü oluyor galiba![]()
tam resim bulamadım daOluru var gibirusca ceviriyon bunu niye ceviremiyon
![]()
😱 Özcan Deniz'i koymuşlar da Nur'u mu koymayacaklaro nursuzu kim koymuş o ka ünlü ismin içine![]()
@yatutarsa @ozgur2113 @Reytinger @destere @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60
o melun bnm ilgi alanımda değil😱 Özcan Deniz'i koymuşlar da Nur'u mu koymayacaklar![]()
işte bihtere özenmiş napsınNoluyor yaw.😱 Kızın zaten sevgilisi var.![]()
sahnesine bağlı şimdiBihter'in tırnağı olamaz.![]()
berrak ve meltem konusundakilere katılmıyorum124. bölümü izledim yine bir yıllık küfür ihtiyacım karşılandı
ulan vicdansız süleyman mehmet e nasıl kıydın be?! bi de hürrem melunu ağladı en sonda yine attı tepemmeltem cumbul un oyunculuğu çok eleştirilmişti ama bence çok da vasat değildi? gülfem çok iyiydi.
bu bölüm iki oyuncu oyunculuk dersi verdi: nur fettahoğlu&b. tüzünataç biri nasıl olur biri de nasıl olmaz konusunda)
"tüm türkiye ağladı bir sen ağlayamadın be berrak tüzünataç"
söyleyeceklerim bu kadar.
beğendin yani berrak ı 😱berrak ve meltem konusundakilere katılmıyorum
iyi ki de öldürtmüş melun takımı onu başa geçirmek isteyebilirdi![]()
babaannesi cadının teki çocuğun her şeyi yapabilirdibeğendin yani berrak ı 😱
yok artık ya hadi mustafa yı isyan etti biliyor ulan 7 yaşında çocuk 7 bunun bir açıklaması olamaz hesabı da verilemez
yapabilirdi edebilirdi ile can alınmaz hem de küçücük bir çocuğun.babaannesi cadının teki çocuğun her şeyi yapabilirdi
berrak kendi ortalamasına göre iyiydibir meltem cumbul ya da pelin karaha ka sırıtmadfı
yok canım @Forumdash düşmez o kadarTUANA ERDEM @tuana_erdem 1h
Çarşamba günlerinin efsane dizileri#YaprakDökümü#MuhteşemYüzyıl ve artık#KaraParaAsk
@Forumdash adını tuana yapmış@Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @yatutarsa @HachiKo
bu da çok cahil
farukulade @farukulade 4h
New York'ta Muhteşem Yüzyıl afişi gordum kocaman :O