Maskeli Fedai
Favori Üye
Abi yerli statüsünde yıldız adayın kim senin ?valla boşalmalar söz konusu))))
Abi yerli statüsünde yıldız adayın kim senin ?valla boşalmalar söz konusu))))
aynen çok büyük bir hamle yalnız beklentiler tavan yaptı bendenasıl gülmeyeyim dünya yıldızı vadiye transfer olmuş şöyle düşün messinin herhangi 3 büyük klube transferi gibi sansasyonel bir transfer bu
yukarda paylaştım aga
eyvallah aga,yukarda paylaştım aga![]()
o sayfa derkenO sayfanın admini Tilki Andreinin fotoğrafını paylaşmış.Yani o da Vadi de
iyi iyi aga güzel haberler bunlar ya şimdi düşünüyom onun da konusunu açayım mı diye @china_shangai abi sen ne dersin bu konuda@34rcp44 agamızın tüyoları aldığı sayfa![]()
valla hacı biraz frene bas biraz dur derim ama yine de sen bilirsiniyi iyi aga güzel haberler bunlar ya şimdi düşünüyom onun da konusunu açayım mı diye @china_shangai abi sen ne dersin bu konuda
valla hacı biraz frene bas biraz dur derim ama yine de sen bilirsin)))
Durun kesinleşsin hele açıniyi iyi aga güzel haberler bunlar ya şimdi düşünüyom onun da konusunu açayım mı diye @china_shangai abi sen ne dersin bu konuda
bence de temkinli olalım 🙂valla hacı biraz frene bas biraz dur derim ama yine de sen bilirsin)))
sendeki bu pozitif enerjiyle saruhanı da getirirsin vadiyeDurun kesinleşsin hele açınbende favori üye olayım Saruhan da gelmek üzere yolda
![]()
saruhan hünel in geleceğine mlsf pek ihtimal vermiyorum inşallah bana da bu mesajımı hatırlatanlar çıkar 😀sendeki bu pozitif enerjiyle saruhanı da getirirsin vadiye))))
vadide kimi görmek istersin demiştin bana ayy saruhan dedikten sonra ben vadiye saruhan gelme haberleri ortaya çıktısendeki bu pozitif enerjiyle saruhanı da getirirsin vadiye))))
bende diyorum durduk yere nerden çıktı bu isimler diye demek senden çıktı havadide kimi görmek istersin demiştin bana ayy saruhan dedikten sonra ben vadiye saruhan gelme haberleri ortaya çıktı![]()
evet geçen cumartesi saruhanın dedikodusunu yapmıştık şimdi aynı soruyu tekrardan soruyorum kimi istersin vadiyevadide kimi görmek istersin demiştin bana ayy saruhan dedikten sonra ben vadiye saruhan gelme haberleri ortaya çıktı![]()
Gelecek abi geleceksendeki bu pozitif enerjiyle saruhanı da getirirsin vadiye))))
hahah evet ben diyene kadar adı bile geçmiyordu @china_shangai abiciğime saruhanı övmüştüm bu konuda sonra saruha haberleri aldı basını gitti vlla hahahbende diyorum durduk yere nerden çıktı bu isimler diye demek senden çıktı ha![]()