Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Özel istihbaratlardan bir sayfanın admini sayfayı kapatıyormuş bende bize istihbaratı bize sunsun diye cazip bir teklifte bulundum İnşallah kabul ederde bize istihbarat verir :A

yalnız şu vadi forumuna sinir oldum ya bunlar kurtlar vadisi fanıysa biz neyiz?

10384528_640108486087009_3284202191904057607_n.jpg

8mAJXr.jpg

Son düzenleme:
Daha önce bildirdiğim 1'i yabancı 3 oyuncu resmiyete döküldü. Amon rolüyle Andy Garcia, Vehbi Kuzuzade rolüyle Ertuğrul Şakar ve en son olarak KGT'nin yeni başkanı ve yeni naip Murad rolüyle Saruhan Hünel vadimizin yeni oyuncuları. Hayırlı olsun :)

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.

arkadaşlar son dakika bilgisidir Ertuğrul şakar Vehbi Kuzuzade değil Siyah Sancak Komutanı olucaktır çok özel bir tüyodur...

tüyolara bak be mükemmel oyunculara transferlere bak of ulan of şov yapıyoruz resmen yok böyle bişey :D

haberlere baktım full andy garcia haberi var her yerde :D

Vadi forumunda sürekli yok 1 bölüm yok 3 bölüm oynayacak boşuna hayal kurmayın keşke gelmeseydi ve bu transferi beğenmeyen kişiler vadici değil

Açık söylemek gerekirse resmen sesimizi duydular:D .Saruhan Hünal,Ertan Saban diye diye dilimizde tüy bitmişti inşallah seneye filanda Ertan Sabanda gelir :D.Transferler olsun herşey şu anda 10 numara sadece tek nokta kaldı onuda 11 Eylülde anlayacağız .O tek noktada senaristler bakalım nasıl senaryo ortaya çıkaracak :) eğer senaristler çok sağlam senaryo yazarlarsa ben vadinin kaybettiği izliyeci kısmını geri getireceğini düşünüyorum :).İnşallah böyle giderler şu anda herşey on numara :)

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919