Andy Garcia Yeniden Vadi'de

Ya haci andy garcia bir fenomen ya bu isim icin bile vadiden nefret eden adam bile vadiyi seyreder kelimeler kifayetsiz bu adam icin
burdan necati şaşmaz a selam olsun diyelim gerçekten çok büyük bir ismi tekrardan de vadide oynatmak büyük iş demek ki senaryo yu da adam benimsedi sevdi yoksa bu tür adamları sadce parayla falan bu tür rollerde oynatamazsın

Ulan iti ki bir muhalefet yaptik vadiye durmadan igneliyorsun bizi:)))))
abi vallahi billahi tillahi iğneleme yok
yorumunu bkeliyoruz sadece hepimizin üstadı abimiz :D

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 5, Ziyaretçi: 158)

tavan yaptı her saniye artıyo kadir aga durdurmak lazım forum çökerse vadi muhabetbeti yapamayız :d

tavan yaptı her saniye artıyo kadir aga durdurmak lazım forum çökerse vadi muhabetbeti yapamayız :D
aga şaştım kaldım bu işe aklım ermedi andy garcia ile büyük bomba patlattık etkisi forumda da ciddi şekilde hssediliyor 171 hala artyor :A

tavan yaptı her saniye artıyo kadir aga durdurmak lazım forum çökerse vadi muhabetbeti yapamayız :d
Ignele kardesim igneli valla benin icin onemli deil farkli sesler her zaman iyidir ufkumuz aviliyor birbirimizden cok sey ogreniyoruz

Ignele kardesim igneli valla benin icin onemli deil farkli sesler her zaman iyidir ufkumuz aviliyor birbirimizden cok sey ogreniyoruz
yok abi ya cidden senin yorumlarını merakla bekliyoruz ondan böyleyiz baksana ziyaretçi sayısı 182 ye çıktı bu pek ender bir olay bunun izahını arıyoruz sana da soruyoruz yani nasıl ne diyebiliriz diye

abi iğneleme yok vadi iyi olsunda ben forumu da bırakırım internete girmem yeter ki vadi iyi olsun :D

yok abi ya cidden senin yorumlarını merakla bekliyoruz ondan böyleyiz baksana ziyaretçi sayısı 182 ye çıktı bu pek ender bir olay bunun izahını arıyoruz sana da soruyoruz yani nasıl ne diyebiliriz diye
aga sen söyle abi artık beni takmıyor
an itibariyle 188 ziyaretçi offf :D

abi iğneleme yok vadi iyi olsunda ben forumu da bırakırım internete girmem yeter ki vadi iyi olsun :D

aga sen söyle abi artık beni takmıyor
an itibariyle 188 ziyaretçi offf :D
yalnız bu sene cidden bomba olacak son transferlerle beraber beklenti iyice tavan yaptı efsane bir sezon bizi bekliyor

inanılmaz birşey yaşanıyor haberi duyan sanırım foruma dalıyo 201 ziyaretçi var konuda 😱

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy