Andy Garcia Yeniden Vadi'de

ayy zaten konu bu sezon yüce masejte olucaksa eğer andy garcia ismi hafızalara geliyordu bence çünkü şunu belirtmek istiyorum garcia dünya baronu falan olarak gelmedi diziye garcia amon karakteriyle yüce masejte olarak kaıtlmıştı vadinin final bölümüne ordada zaten bu açıkca belirlitiliyor şimdi tekrar konu yüce masejteye gelince farklı oyuncu almak çok saçma olurdu vadi garciayı tekrar getirelek çok doğru birşey yaptı 🙂🙂
katılıyorum, eğer başka bir oyuncu amon karekterini oynasaydı veya amon yok sayılsaydı bariz mantık hatası olacaktı en güzeli en iyisi oldu

katılıyorum, eğer başka bir oyuncu amon karekterini oynasaydı veya amon yok sayılsaydı bariz mantık hatası olacaktı en güzeli en iyisi oldu
aaa bu arada lisa karakteriylede 1 bölümde olsa sürpsiz yapabilir vadi bizlere bence
sharon soteneyide 1 bölümde olsa görme şansımız çok yüksek bence bu sezon içerisinde bu süprizide bekliyorum ben garcianın eşini canlandırıyordu sonucta sezon bitmeden olabilir bence
🙂🙂

aaa bu arada lisa karakteriylede 1 bölümde olsa sürpsiz yapabilir vadi bizlere bence
sharon soteneyide 1 bölümde olsa görme şansımız çok yüksek bence bu sezon içerisinde bu süprizide bekliyorum ben garcianın eşini canlandırıyordu sonucta sezon bitmeden olabilir bence
🙂🙂
inşallah ya çok zor da olsa söz konusu vadiyse yapabilir olursa da tadından yenmez 🙂

inşallah ya çok zor da olsa söz konusu vadiyse yapabilir olursa da tadından yenmez 🙂
robortajlarında vadide yer aldığından çok memnun olduğunu yine oynayabiliceğini falan belirtiyordu garcianın eşi olarak necati şaşamzda düşünüyordur bence şuan lisa karakterini
yine konuk oyuncu olarak teklif ederler bence garciada ikna edebilir 🙂🙂

robortajlarında vadide yer aldığından çok memnun olduğunu yine oynayabiliceğini falan belirtiyordu garcianın eşi olarak necati şa şamzda düşünüyordur bence şuan lisa karakterini
yine konuk oyuncu olarak teklif ederler bence garciada ikna edebilir 🙂🙂
ağzından bal damlıyor bahsettiğin röportajı görmedim öyleyse ihtimallr biraz daha arttı🙂

ağzından bal damlıyor bahsettiğin röportajı görmedim öyleyse ihtimallr biraz daha arttı🙂
2005te yapmıştı vadiye övgü dolu sözler söylemişti vadiye bir sempatisi var yanı ayrıca
andy garcia bile istese ikna eder zaten gell demesi bile yeter bence :kiki::kiki::kiki:

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 4, Ziyaretçi: 85)

1. takas
  2. -KADİR-
  3. Polat Şaşmaz
  4. lale1
konu iyice coştu isim yetti demekki :D
85 mi vadi varkı der susarım vay be

2005te yapmıştı vadiye övgü dolu sözler söylemişti vadiye bir sempatisi var yanı ayrıca
andy garcia bile istese ikna eder zaten gell demesi bile yeter bence :kiki::kiki::kiki:
o zaman andy garcia yı mutlu etmeye bakalım bakarsın diğer gelişinde lisa yı kolu takıp gelir :D

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 5, Ziyaretçi: 101)

1. takas
  2. -KADİR-
  3. Çiğdem-
  4. Polat Şaşmaz
  5. lale1
101 oldu geçmiş olsun :D
aga maşallah ya sen hatırlıyor musun bu kadar ziyaretçi 😀

yalnız çok büyük bir isimi aldık efsane bir isim baba sersinin üçüncü filminde de kensi başroldü vay be gerçekten büyüksün kurtlar vadisi büyüksn necati şaşmaz

10659182_327278870781668_413756160201384140_n.jpg

aga maşallah ya sen hatırlıyor musun bu kadar ziyaretçi 😀

yalnız çok büyük bir isimi aldık efsane bir isim baba sersinin üçüncü filminde de kensi başroldü vay be gerçekten büyüksün kurtlar vadisi büyüksn necati şaşmaz

10659182_327278870781668_413756160201384140_n.jpg
Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 5, Ziyaretçi: 112)

1. takas
  2. -KADİR-
  3. Çiğdem-
  4. Polat Şaşmaz
  5. lale1
har saniye artıyo isim coşturmaya yetiyor :d

vay be @takas cidden çok şanslıyız aga öyle bir dizinin hayranıyız ki insana her türlü mutluluğu başarıyı ilki yaşatıyor ne mutlu kurtlar vadisi fanıyım diyene!

vay be @takas cidden çok şanslıyız aga öyle bir dizinin hayranıyız ki insana her türlü mutluluğu başarıyı ilki yaşatıyor ne mutlu kurtlar vadisi fanıyım diyene!
Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 6, Ziyaretçi: 128)

saniye saniye artıyo inanılmaz :D

aynen aga vadi yaşamın ayrılmaz bi parçası artık

Ya haci andy garcia bir fenomen ya bu isim icin bile vadiden nefret eden adam bile vadiyi seyreder kelimeler kifayetsiz bu adam icin