8. Hafta Fikstürü
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
Çok gülme gelecek oyun yeniliriz.
Anlamadım dediğini.@darksaal müthiş takım yapmış.Ama geçen sezondan seninle aramızda rekabet vardı.Geçen sezon ilk maç beni yenmiştim.Ama bu sezon ben yendim.Hadi bakalım hayırlısı.Ha birde 8 maç geçirdim.Bi tane birinci ve darksaal ile olan maçta kalemde top gördüm.
Çok gülme gelecek oyun yeniliriz.
Geçen sezon Bayern Münih bendeydi.Darksaal 1.sıradaydı yenildi @sokak sanati ve ben sevindim senin gibi. Sonrada sabahısı ikimiz de yenildik galiba.Anlamadım dediğini.
Yok ya ben öylesine takıldım. Birincilik gibi bir iddiam yok, hatta hiçbir iddiam yok benim.Geçen sezon Bayern Münih bendeydi.Darksaal 1.sıradaydı yenildi @sokak sanati ve ben sevindim senin gibi. Sonrada sabahısı ikimiz de yenildik galiba.
Geçen sezon Bayern Münih bendeydi.Darksaal 1.sıradaydı yenildi @sokak sanati ve ben sevindim senin gibi. Sonrada sabahısı ikimiz de yenildik galiba.
Bir takım boşta gelmesen mi?Bensiz geçmiyor galiba.
Dün Kaan'da teklif etti ama Şu aralar yoğunum o nedenle gelmesem.Bir takım boşta gelmesen mi?
Gel ya gel. Bekliyorum hadi.Dün Kaan'da teklif etti ama Şu aralar yoğunum o nedenle gelmesem.
Beraber kalmışsın iyi.Dün takımı ayarlamayı unuttum maalesef kaybetmişiz
Gel ya gel. Bekliyorum hadi.
Beraber kalmışsın iyi.
Tamam.Hayır bu sezon olmaz gibi ama önümüze bakalım.