Cumartesi yeni sezonda favoriforumumda dizi kıyımı olacakYeni sezona son 1 hafta, Bomba yeni sezonun ilk bölümüyle 6 Eylül'de!
Baktık kötü gidiyor değiştiririz gününüCumartesi yeni sezonda favoriforumumda dizi kıyımı olacak
Resmen on yargı çiğdemin zorlaki evliği bomba ve bide tv deki diziler
Güzel köylü kiraz mevsimi şefkat tepe Fatih harbiye Ankara'nın dikmeni Acun @kvp-medya bunlar Hiti etkiler tv deki diziler
Benimde isim is özellikle Çarşamba gunü
bu dizide ben var mıyımBaktık kötü gidiyor değiştiririz gününü
Önceki bölümleri dün okumaya başladım. Gerçekten de beğendim. Bekliyoruz yeni sezonu.Yeni sezona son 1 gün!
46.bölüm sezon finali olacakKaç bölüm olacak bu sezon
BekliyoruzYeni sezon bu akşam başlayacak dizinin günü de Cuma olarak değiştirildi.
@Çiğdem- @mrt-06 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @pompy @halukerogluFOX @EnveR @Yiğitt @KayıpSehir @Harunnn60 @RüzgarGülü
Burda olamayacağım galiba.Yeni sezon bu akşam başlayacak dizinin günü de Cuma olarak değiştirildi.
@Çiğdem- @mrt-06 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @pompy @halukerogluFOX @EnveR @Yiğitt @KayıpSehir @Harunnn60 @RüzgarGülü
Bekliyoruz kardeşim.Yeni sezon bu akşam başlayacak dizinin günü de Cuma olarak değiştirildi.
Yani bugün mü? Gelecek cuma mı?Yarın okursun o zaman ?
Hee bu akşamsa tabi okurum.Gelecek hafta anladım.Bu akşam 6'da