Kurtlar Vadisi Pusu - 230.Bölüm Fragmanı / Yeni Sezon

aga onları takma orada olsam ben hepğp kavga edrim sanırsın adamlar anti kurtlar vadisi sayfası işleri güçleri bilmişlik taslayıp herşeyi eleştirmek
Onu geçtim sanki vadiye yeni başlamışalr hep bir eleştiri yok siyaset yok yok bilmem ne yandaş şu bu yav her haberide onlara çekmeyin be arkadaş

Sen yeter ki kaliteli bolumler yap izliyenler er gec hakkini verecektir gecen sezon bundan mahrumduk yine de totalde 10 reytingin altina dusmedik birdde bu sene kanal d faktorunude unutmamak lazim
şu durum da kanal d bizden bir atak bekliyor vadi kadar izlene bir dizisi yok baksana 2 günde bir vadi tanıtımını veriyor twıtter adresninden gündüzden beri vadi hakkında paylaşımda bulunuyorlar :A

bu arada ben abdülün cenazesi falan olur dedim olmayacak mı ne :D

Onu geçtim sanki vadiye yeni başlamışalr hep bir eleştiri yok siyaset yok yok bilmem ne yandaş şu bu yav her haberide onlara çekmeyin be arkadaş
işte ağzı olan konuşuyor vadide siyaset hep vardı zaten işlerine gelmeyince siyaset dget oğlum diyecem olmayacak hem fazlda burda da adını anmaya gerek yok

aga 2.1 milyon boru değil yani :D
aga herhalde hürriyet de falan 1 hafta kala falan gazete de falan afişler yayınlanmaya başlar, yalnız istanbul sokaklarında bilbordlar da afişler asılmamış bu da bir eksikjlik yani

bence olmalı be aga reytingler açısından :D
evet yani rteyting açısındn iyi olurdu da sağolsun onur tan adamı uçurdu şimdi cesedi de göremyiz adamın parçalarını nasıl toplayacaklar? :A

Fragmanı oldukça beğendim adamlar yapmışlar yeni sezonda Kanal D ekranlarında Vadi fırtınası esecek @xemrexxx :A

Alemto kardedim bunlar aglamaya cok merakli bende diyorum ki bu arkadaslara aglamak isteyen emrahin filimlerini setretsin diyorum:))))
böyle bir karekterin vedasını herkes görmek ister herkesin dikkati çevrilir sen de verir o arada gazı alsana bol reytingli başlangı ve bol reytingli bir sezon 10.yıldaki gibi tnt de ki sezon finali 8 falandı yani ordan 17 lere çıktık

böyle bir karekterin vedasını herkes görmek ister herkesin dikkati çevrilir sen de verir o arada gazı alsana bol reytingli başlangı ve bol reytingli bir sezon 10.yıldaki gibi tnt de ki sezon finali 8 falandı yani ordan 17 lere çıktık
Iste bu konuda sizinle anlasaniyorum ben olsam vatan haini diye islerdim kenen capsizini:)))