Emmy 2014 Kazananları - Canlı Yorum Konusu

piper ı seçmeyenlerin dibi kurusun:)
benden bu kadar herkese iyi geceler :)

Piper kusura bakmasın ama Julia Louis-Dreyfus üst üste üçüncü kez. :Z
noldu şimdi yaptıklarını beğendilermi? bir seyirci kaybettiler önümüzdeki yıla kadar tören falan izlemiyorum :)

piper ı seçmeyenlerin dibi kurusun:)
benden bu kadar herkese iyi geceler :)

noldu şimdi yaptıklarını beğendilermi? bir seyirci kaybettiler önümüzdeki yıla kadar tören falan izlemiyorum :)
Dur gitme ya daha senin Matthew falan kazanacak zaten kimse yok başka. :D

Taylor Schilling kazansa da sevinecektim ama bence onun performansı drama performansıydı. Dramada olsa ve orada ödülü kazansa daha doğru olurdu. :)

Orange'ın ödülleri süpürmesini bekliyordum ama geriye sadece büyük ödül kaldı. Onu da alamayabileceğini düşünmeye başladım. Aslında komedi dizisi olmadığı için dışlamış olabilirler. :):)

Şimdi reklam vercek digide :F Ben sizden 1 dk filan öndeyim @OzaN :F
Spoiler verme. :D

Gecenin kaybedenleri. :D

Bv7ObkcIIAAGN6C.jpg

Dur gitme ya daha senin Matthew falan kazanacak zaten kimse yok başka. :D

Taylor Schilling kazansa da sevinecektim ama bence onun performansı drama performansıydı. Dramada olsa ve orada ödülü kazansa daha doğru olurdu. :)

Orange'ın ödülleri süpürmesini bekliyordum ama geriye sadece büyük ödül kaldı. Onu da alamayabileceğini düşünmeye başladım. Aslında komedi dizisi olmadığı için dışlamış olabilirler. :):)

Spoiler verme. :D

Gecenin kaybedenleri. :D

Bv7ObkcIIAAGN6C.jpg
Spoi vermeyecem nasıl heycanımı paylaşacam :F Başladı bu arad:F

Hep izlemediğim yerlere gidiyor ödüller :T:

Sherlock'un ödülü alması iyi oldu o bölümü izlemesem de. (Fargo da alabilirdi)

The Normal Heart haketmeyip o ödülü alsa üzülürdüm. :)

Steven Moffat tam bir İngilizmiş bu arada. (Aksan açısından. :D)

Kathy Bates sürpriz oldu.

Sanırsam Fargo'yu pek sevmemişler. Yine de mini-diziyi kimselere kaptırmaz bence.

Julia Roberts veya Allison Tolman kazanır diyordum ama Kathy Bates'i izlemediğimden yorum yok. :)

Martin Freeman büyük sürpriz oldu. Kategorinin zayıf halkalarındandı. Sherlock'u belli ki bu sezon çok sevmişler. The Normal Heart'tan büyük ödülü kapacağını düşünmeye başladım. :)

En azından yönetmenlikte bariz şekilde hakeden kazandı.

Fargo :Z

Son düzenleme:
Sherlock'un ödülü alması iyi oldu o bölümü izlemesem de. (Fargo da alabilirdi)

The Normal Heart haketmeyip o ödülü alsa üzülürdüm. :)

Steven Moffat tam bir İngilizmiş bu arada. (Aksan açısından. :D)

Kathy Bates sürpriz oldu.

Sanırsam Fargo'yu pek sevmemişler. Yine de mini-diziyi kimselere kaptırmaz bence.

Julia Roberts veya Allison Tolman kazanır diyordum ama Kathy Bates'i izlemediğimden yorum yok. :)

Martin Freeman büyük sürpriz oldu. Kategorinin zayıf halkalarındandı. Sherlock'u belli ki bu sezon çok sevmişler. The Normal Heart'tan büyük ödülü kapacağını düşünmeye başladım. :)

En azından yönetmenlikte bariz şekilde hakeden kazandı.

Fargo :Z
Şuan devam ediyor mu tören?

Reklam.

Şuan devam ediyor mu tören?
Evet :) http://www.digiturk.com.tr/emmy-odulleri

Woody Harrelson ve Matthew McConaughey'in sunumları iyiydi. (Aslında kendilerinin aday olması gereken kategoriyi sundular) Allright, allright, allright... :D

Benedict'in kazanması büyük sürpriz oldu. Sherlock'a pek ödül vermiyorlardı o yüzden ekibin çoğu gelmemiş bile herhalde ama bu sezon ödülleri Sherlock'a verme kararı almışlar herhalde. :)

The Normal Heart berbat gidiyor şu ana kadar. :)

Şaşirtmadın Fargo :X Ama AHS:Coven:(

Çok iyiydi cidden. :D Mad Men'i de beğendim. :D

Andy Samberg de komikti bence. :D

Fargo sonradan açıldı, en önemli ödülü kaptı. :)
Fargo'ya şaşirmadım :X En ses getiren yapımdı zaten. True Detective olsaydı alamazdı gerçi:A

Şaşirtmadın Fargo :X Ama AHS:Coven:(

Fargo'ya şaşirmadım :X En ses getiren yapımdı zaten. True Detective olsaydı alamazdı gerçi:A
True Detective inşallah çoğu ödülü kaçırır da buradan aday olmadığına pişman olur. :D

AHS: Coven iki oyunculuk ödülü aldı, yeter. :D

The Normal Heart durdu durdu en büyüğü kaptı, enteresan. Aslında net favoriydi ama Sherlock'un alacağını düşündürmüşlerdi. :):)

True Detective inşallah çoğu ödülü kaçırır da buradan aday olmadığına pişman olur. :D

AHS: Coven iki oyunculuk ödülü aldı, yeter. :D
True Detective için ağzın yel asın :X

AHs için de döktürmüşlerse napalım:F Hala Coven'ı izlemedin dimi?? İzlemezsin de daha:X

Gecenin sorusu Orange da The Normal Heart gibi bütün kategorileri kaptırdıktan sonra gidip en iyi komediyi kapar mı?

True Detective için ağzın yel asın :X

AHs için de döktürmüşlerse napalım:F Hala Coven'ı izlemedin dimi?? İzlemezsin de daha:X
İzlemedim, yeni sezonu izlerim herhalde dediğim gibi. :D

Ricky Gervais'in sunumu sesli güldürdü, çok iyiydi. :D Yalnız tam o sırada Digitürk'te görüntü bozuldu. :(

Gecenin sorusu Orange da The Normal Heart gibi bütün kategorileri kaptırdıktan sonra gidip en iyi komediyi kapar mı?

İzlemedim, yeni sezonu izlerim herhalde dediğim gibi. :D

Ricky Gervais'in sunumu sesli güldürdü, çok iyiydi. :D Yalnız tam o sırada Digitürk'te görüntü bozuldu. :(
Orenge artık bişey yapsın:(

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd