Emmy 2014 Kazananları - Canlı Yorum Konusu

Jimmy Fallon kazanır diye tahmin ediyordum. Bu arada Jimmy Fallon'ın kendi sunumunu beğenmemiştim bu gece ama şu Colbert ile olan gösteri iyiydi, güldürdü. :D

Breaking Bad başladı yoo!

Peter Dinklage kazanmalı diyordum ama tanıtımda Aaron Paul'u görünce ne kadar harika olduğunu unuttuğumu gördüm o bölümde. Üçüncü ödülü aldı, hakedilmiş ödüldür bence. :)

Peter Dinklage baya bozuldu gibi. :(

Robin Williams :(

Son düzenleme:
Vince Gilligan alsaydı keşke, True Detective için iyi başlangıç ama beklenen bir zaferdi. O bölümde gerçekten sağlam bir yönetmenlik vardı...

Anna Gunn üst üste ikinci kez. :Z

Ozymandias en iyi senaryo. :Z Yazan bir kadınmış. 😱

Son düzenleme:
Yardımcı oyunculukları Breaking Bad'a yollamışlar ayıp olmasın diye. :D Takip ettiğim dizi olsaydı keşke :(

Julianna Margulies tahmin ettiğim gibi kazandı. Sürpriz olsa sevinecektim ama olmadı. Neyse en azından abartılan Robin Wright seçilmedi. :):)

Yardımcı oyunculukları Breaking Bad'a yollamışlar ayıp olmasın diye. :D Takip ettiğim dizi olsaydı keşke :(
Takip etmemen senin hatan. :D

En beğendiğim ve en güzel bölümü kadın yazmiş :F:F Oysa tüm ödülleri öbür adam alıyor :F:F (Breaking Bad)

Good Wife nasıl bi dizi yahu :bağır: Ben izlerken afferdersiniz pardon sanrusüz yazmak istiyorum (desem de) "bi b***ka" benzemiyordu dizi:T: Nolmuş dizi anlamadım. Yazın 2.sezondan başlyacam :bağır:

Julianna Margulies tahmin ettiğim gibi kazandı. Sürpriz olsa sevinecektim ama olmadı. Neyse en azından abartılan Robin Wright seçilmedi. :):)

Takip etmemen senin hatan. :D
Emmy'nin müzik ödülleride vardı sanki, oradan hatırlıyorum gibi anımasama oldu bakındım öyle. Dizileri neye göre seçmişler çözemedim henüz.

Emmy'nin müzik ödülleride vardı sanki, oradan hatırlıyorum gibi anımasama oldu bakındım öyle. Dizileri neye göre seçmişler çözemedim henüz.
Emmy'nin müzik ile alakası yok Grammy ile karıştırmış olabilirsin. :D

Kaliteye göre seçiyorlar diyebiliriz. :):)

İşte bu işte bu işte bu işte bu :Z

Bryan Cranston'a inanılmaz sevindim. McConaughey kesin kazanır diyordum, neyse ki olmadı. :)

Modern Family üst üste beşinci kez kazanıp, tarihe geçti. Gerçek komedi kazandı. :Z

Geceyi fazla uzatmadılar, bence çok iyi bir Emmy oldu. Daha önce 7'ye kadar sürdüğünü hatırlıyorum sanki ve çok sıkıcı şeyler giriyordu araya. Bu sene gayet akıcı, hiç sıkılmadım neredeyse. :)

Ödüller de genel olarak hep doğru yerlere gitti...

Ve Breaking Bad en büyük ödülü de üst üste ikinci kez alır. :Z

Herkese iyi sabahlar, yarın tekrar yorumlarız belki bir şeyler. Sonuçlar ilk mesajda. :)

Son düzenleme:
Aaron Paul'ul kazanması kötü olmuş. :( BB'nin en kötü oyunculuğu kendisindeydi.

The Normal Heart beklenen kadar iyi gitmemiş. Kendi bölümlerinde yardımcı erkek oyuncu kategorisinde 4 adaylıkları var, ödülü almaları yakın gibiydi.

Breaking Bad farkını göstermiş.Şu diziye bir başlayamadım arkadaşlar hep övüyor ama kısmet olsadı:)Artık 2015 haziranda izlerim:)

Pazartesi erken kalkmasaydım izleyecektim fakat olmadı.:(
Ödüllerin çoğunu alan Breaking Bad olmuş zaten. Ama bazı oyunculuklar o kadar da iyi olmadığı halde vermişler.

Aaron Paul'a vereceklerin Peter Dinklage çok daha iyi bir yardımcı başroldü. Hatta o kadar geniş kadroya rağmen bayağı da rol buluyordu. (4.sezona değil 1-2 sezona göre düşündüğüm.:D )

American Horror Story: Coven iki dalda almış ödülü. Zaten diziye yakın sürede başlayacağım gibi, bazen denk geliyorum. Dizide erkeklerden çok kadınlar ön planda gibi bu yüzden iki ödülün de kadınlar tarafından kazanılması normal.:D

Ve en ayrıcalıklı olarak Tatiana Maslany'nin aday bile olmaması.:(

Bence iyi oldu. Komedide yarışmamaları gerekiyordu, bence bu bir mesajdı diziye. Eğer Orange bolca ödül alsaydı onun yolunu izleyen çok dizi olacaktı ve gerçek komediler geride kalacaktı. Gerçek komedi Modern Family'dir, The Big Bang Theory'dir, her ne kadar öyle bayılmasam da Veep'tir. Orange is the New Black değildir, çok sevdiğim bir dizi de olsa Shameless değildir. :) Yalnız bu geçişin iyi yanı şuydu dramada kalabalıktan kaybolan bazı kişiler şans bulabildi. Dramedi diye bir ara dal oluşturulması en doğru olur belki ama şu an yeterince o kadar dizi yok. :)

Bence iyi oldu. Komedide yarışmamaları gerekiyordu, bence bu bir mesajdı diziye. Eğer Orange bolca ödül alsaydı onun yolunu izleyen çok dizi olacaktı ve gerçek komediler geride kalacaktı. Gerçek komedi Modern Family'dir, The Big Bang Theory'dir, her ne kadar öyle bayılmasam da Veep'tir. Orange is the New Black değildir, çok sevdiğim bir dizi de olsa Shameless değildir. :) Yalnız bu geçişin iyi yanı şuydu dramada kalabalıktan kaybolan bazı kişiler şans bulabildi. Dramedi diye bir ara dal oluşturulması en doğru olur belki ama şu an yeterince o kadar dizi yok. :)
Komedi dalında olması büyük hataydı ama drama da yarışsa çok ödül kazanamazdi gibime geliyor seni dediğin dramedi iyi fikir ama yapmazlar gibime geliyor :)

acaba yapımcılar böyle bir sonuç bekliyormuydu ? :)

Komedi dalında olması büyük hataydı ama drama da yarışsa çok ödül kazanamazdi gibime geliyor seni dediğin dramedi iyi fikir ama yapmazlar gibime geliyor :)

acaba yapımcılar böyle bir sonuç bekliyormuydu ? :)
Dramada yarışsa daha da kötü olurdu bazı adaylıkları kaptırırdı ama olması gereken öyleydi bence. "Dramedi" terimi son dönemde çok kullanılmaya başlandı yakın gelecekte olmaz belki ama ileride diziler daha da artacak gibi ve o zaman daha fazla kişiyi ödüllendirmek adına böyle bir yola başvururlar belki de. :):)

Yapımcılar daha fazlasını bekliyordu tabii ki. En iyi komedi dizisi ödülünün favorisiydi. Senaryo ve yönetmenliğin favorisiydi ama hiçbirini kazanamadı. Taylor Schilling ve Kate Mulgrew'in sürpriz yapma olasılıkları vardı o da olmadı. Sıfır çektiler yani ve bu ciddi bir sürpriz. :)