en azından benimkinde şanşlısın sadece kardeşin var ama o da Polis ve sokak sanatı kardeşindeaaa @cookies nasıl bir duruma düşürdün sen benı bir yandan emre bir yandna yıldırım nasıl bir aile bu böyle korku filmi gibi vlla
Aaa 40 bin veriyorum Cigdeme yeterde artarda@cookies başlık parası isteyelim biz çiğdem için
Evet abinde seni satabiliraaa @cookies nasıl bir duruma düşürdün sen benı bir yandan emre bir yandna yıldırım nasıl bir aile bu böyle korku filmi gibi vlla
Aa ne guzel iste konuyu aktif tutalimki 2 k olsun 😉hhay bnm ka taş düşlsün kafanıza kaç bildirim gelmiş .ss
bin lira bile yeterdi de neyse 40 bin çok iyimişAaa 40 bin veriyorum Cigdeme yeterde artarda
Evet abinde seni satabilir
Aa ne guzel iste konuyu aktif tutalimki 2 k olsun 😉
Evet sanada 10 bin vercem @Yiğitt ve @kvp-medya nin aslisiyla ayni para 😉bin lira bile yeterdi de neyse 40 bin çok iyimiş
teşekkür ederim
Bisey degil ilk bolumden 3 milyon a yakin bisey kazandim size dagitcam elbetteşekkür ederim
kaç milyon borcun kaldı admineBisey degil ilk bolumden 3 milyon a yakin bisey kazandim size dagitcam elbet
Valla dizinin bana ilk bolum masrafi 500 bin oldukaç milyon borcun kaldı admine
forum bankası var mı gerçekten neye göre anlatsana?Valla dizinin bana ilk bolum masrafi 500 bin oldu
2. Bolumunde 750 bin
Bakalim borcun 1 milyonunu odedim daha 2 milyon dolari var
Ayol uyduruyorum işteforum bankası var mı gerçekten neye göre anlatsana?
Ayol diziye jenerik yapmaya çalışacagim dua etforum bankası var mı gerçekten neye göre anlatsana?
Yorumumu yaptım ya diziye daha neAyol uyduruyorum işte
Bu arada @kvp-medya öldürecem sni dizide yahu nerdesin sen @Çiğdem- i kurda kusa emanet ediyosun bide ilerde kocasi olcaksin
@Çiğdem- in abisi @*YıldırıM* ve babasi @xemrexxx cok sıkıyor lar kızı gelde kurtar 😉Yorumumu yaptım ya diziye daha ne
Nasıl yani?