gerçekte soy adlarımızın aynı olduunu biliyordu cookies senaryoda bilerek öyle ayarlamış yanı🙂hem senaryoda hem de gerçekte de mi soyadlar aynı iyi denk gelmiş
gerçekte soy adlarımızın aynı olduunu biliyordu cookies senaryoda bilerek öyle ayarlamış yanı🙂hem senaryoda hem de gerçekte de mi soyadlar aynı iyi denk gelmiş
Olsun ilk reytingler orada bomba yaptıOrayi dün aksam degistirdim ben
@*YıldırıM* görmesin@Çiğdem- star amblemi sembolü varsa ambleme oklava vurabilirmisin
Evet ondan oyle oldu 😉gerçekte soy adlarımızın aynı olduunu biliyordu cookies senaryoda bilerek öyle ayarlamış yanı🙂
Ya mrt-06 degistirmezsen seni banlarim dedi bnde değiştirdim
İyi demiş AtacanEvet ondan oyle oldu 😉
Ya mrt-06 degistirmezsen seni banlarim dedi bnde değiştirdim
@pompy nin benden daha çok çekeceği varoh olsun ona o starıma laf ederse ben de sinirli annemisine ohh iyiki bitti derimEleme kedere forrr 😱
Ayol hem en beğendiğim sahne o diyosun hem iyi demiş diyosun ?!İyi demiş Atacan
Ban yemen anlamında dedimAyol hem en beğendiğim sahne o diyosun hem iyi demiş diyosun ?!
Starfanfinfonu seni [HASHTAG]#starfanfindonuyildirim[/HASHTAG]@pompy nin benden daha çok çekeceği varoh olsun ona o starıma laf ederse ben de sinirli annemisine ohh iyiki bitti derim
Aaa uydurma simdi .ssBan yemen anlamında dedim
Doğruyu söylüyorumStarfanfinfonu seni [HASHTAG]#starfanfindonuyildirim[/HASHTAG]
Aaa uydurma simdi .ss
Yahu yemen ne demekO nasıl tarzıdır haa
#kanaldkaanyiğit
Ban yersen fena olmaz haniYahu yemen ne demek
Aa melun seni duzelttim ben o sahneyi git s en banlanBan yersen fena olmaz hani
#kanaldkaanyiğit
O şopar @Yiğitt seni çekemiyor konun 1000 kez görüntülendi ya kıskanıyor bırak sen onu kıskanç işteEvet yani ben ndn ban yiyim simdi
aminnerede o gün?Aa melun seni duzelttim ben o sahneyi git s en banlan
İki kıskançla baş ediyorum helal olsun banaO şopar @Yiğitt seni çekemiyor konun 1000 kez görüntülendi ya kıskanıyor bırak sen onu kıskanç işte
aminnerede o gün?