Sevgili olmalarını istemediğim için saçlamıyorum işte. Böyle iyiydiler be.bir kez rüya gördü , bir daha aynı rüyayı mı görecek ?
bencede öyle
Sevgili olmalarını istemediğim için saçlamıyorum işte. Böyle iyiydiler be.bir kez rüya gördü , bir daha aynı rüyayı mı görecek ?
bencede öyle
Valla reytingi yüksek gelice oturup izledim baştan sonra. O gece yurt dışına bilet alıp gitmek istedim buralardan, sabah biraz düzeldim de sadece psikologdan randevu aldım.bence haksızlık ediyorsun bu diziye
Uzun süre kiraz görmek istemiyorum falan.Valla reytingi yüksek gelice oturup izledim baştan sonra. O gece yurt dışına bilet alıp gitmek istedim buralardan, sabah biraz düzeldim de sadece psikologdan randevu aldım.
evet sevgili olurlarsa atışmazlar bular , vıcık vıcık ilişki olur kesinSevgili olmalarını istemediğim için saçlamıyorum işte. Böyle iyiydiler be.
Alemsin gerçektenValla reytingi yüksek gelice oturup izledim baştan sonra. O gece yurt dışına bilet alıp gitmek istedim buralardan, sabah biraz düzeldim de sadece psikologdan randevu aldım.
Geçen bölüm izledim de izah etmiştim cuma konusunda.evet sevgili olurlarsa atışmazlar bular , vıcık vıcık ilişki olur kesin
Alemsin gerçekten
şuan çok totallik hareketler yok dizi az kıpırdamalar var , AB sayılır şuanlık sen sevebilirsin yani
Demek sende izliyorsunDiziye açıkça türk senaristleri müdahale ediyor. Hafif hafif bozmaya başladılar özelikle son iki hafta. Bu hafta anladığım korelilerin iki bölümünü bir bölüm yapıp veriyorlar. Ve yakında korelilerin senaryoları bitecek gibi. O zaman güneşi beklerken ki gibi sacmalayacak gibi. Kimse izlemezken dizinin yukselecegini yazMistim. Hatta ilk bölük kıyasıya elestirmeme rağmen ikici bölüm çok iyi olduğunu yazmıştım . simdi maalesef hafif hafif bozmalar görünüyor
Herkes bikir, Ben her yeni başlayan diziyi aşağı yukarı izlerimDemek sende izliyorsun
Evt biliyorum da bu konuda az mesajın var o yüzden dedimHerkes bikir, Ben her yeni başlayan diziyi aşağı yukarı izlerim
İlk bölümlerde kimse yorum yapmazken ben ve @cookies yorum yapardık. Sizler dağdan gelip bagdakini kovuyorsunuz)))Evt biliyorum da bu konuda az mesajın var o yüzden dedim
Hayır ne alakası varİlk bölümlerde kimse yorum yapmazken ben ve @cookie yorum yapardık. Sizler dağdan gelip bagdakini kovuyorsunuz)))
Ergen kitle diziyi bırakmaz özelikle okullar açılınca liseliler okulda paso bu diziyi konuşacak. Ama orijinal senaryo tukeniyor türk senaristler dr romantik komedi yazamiyor. Senaryoyu batirmazlarsa güneşi gördüm gibi sezonu çıkarır.Hayır ne alakası var
Dizi yeni sezonda oranlarını korur mu sence ?
Bakalım şuan diziyi sırtlayan öykü benceErgen kitle diziyi bırakmaz özelikle okullar açılınca liseliler okulda paso bu diziyi konuşacak. Ama orijinal senaryo tukeniyor türk senaristler dr romantik komedi yazamiyor. Senaryoyu batirmazlarsa güneşi gördüm gibi sezonu çıkarır.
Hayır diziyi Şeyma götürüyor. Kötü olmadan iyi etkisiz elemandırBakalım şuan diziyi sırtlayan öykü bence
Seyma gibi gözükse de öykü bence sosyal medyayı araştırdım birazHayır diziyi Şeyma götürüyor. Kötü olmadan iyi etkisiz elemandır
Tabiki öyküyü sevecek insanlar. Şeyma kime kötülük yapiyor yada Şeyma kötülük yapmasa öykü bu kadar sevilir mi.Seyma gibi gözükse de öykü bence sosyal medyayı araştırdım biraz
Diziye açıkça türk senaristleri müdahale ediyor. Hafif hafif bozmaya başladılar özelikle son iki hafta. Bu hafta anladığım korelilerin iki bölümünü bir bölüm yapıp veriyorlar. Ve yakında korelilerin senaryoları bitecek gibi. O zaman güneşi beklerken ki gibi sacmalayacak gibi. Kimse izlemezken dizinin yukselecegini yazMistim. Hatta ilk bölük kıyasıya elestirmeme rağmen ikici bölüm çok iyi olduğunu yazmıştım . simdi maalesef hafif hafif bozmalar görünüyor
HaklısınTabiki öyküyü sevecek insanlar. Şeyma kime kötülük yapiyor yada Şeyma kötülük yapmasa öykü bu kadar sevilir mi.