NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Sevgili olmalarını istemediğim için saçlamıyorum işte. :( Böyle iyiydiler be. :bhr:
evet sevgili olurlarsa atışmazlar bular , vıcık vıcık ilişki olur kesin :(
Valla reytingi yüksek gelice oturup izledim baştan sonra. O gece yurt dışına bilet alıp gitmek istedim buralardan, sabah biraz düzeldim de sadece psikologdan randevu aldım. :A
Alemsin gerçekten :D
şuan çok totallik hareketler yok dizi az kıpırdamalar var , AB sayılır şuanlık sen sevebilirsin yani :A

evet sevgili olurlarsa atışmazlar bular , vıcık vıcık ilişki olur kesin :(

Alemsin gerçekten :D
şuan çok totallik hareketler yok dizi az kıpırdamalar var , AB sayılır şuanlık sen sevebilirsin yani :A
Geçen bölüm izledim de izah etmiştim cuma konusunda.

Kız oğlanla birlikte kalmak istemiyor, yatmak için kumsala geliyor. Oğlan da hemen geliyor burda yatmak iyi fikirmiş diyor. (kızı umursamadan) Kız üşüyor üşüyor sanki mecburmuş gibi istemediği halde oğlanın yanında yatıyor battaniye için.

Sormazlar mı madem istemiyorsun dönsene odaya, oda boş kaldı, kapıyı kilitle ve uyu. :D

Senaryo gerçekten mükemmel dediğim gibi. :D

Diziye açıkça türk senaristleri müdahale ediyor. Hafif hafif bozmaya başladılar özelikle son iki hafta. Bu hafta anladığım korelilerin iki bölümünü bir bölüm yapıp veriyorlar. Ve yakında korelilerin senaryoları bitecek gibi. O zaman güneşi beklerken ki gibi sacmalayacak gibi. Kimse izlemezken dizinin yukselecegini yazMistim. Hatta ilk bölük kıyasıya elestirmeme rağmen ikici bölüm çok iyi olduğunu yazmıştım . simdi maalesef hafif hafif bozmalar görünüyor

Diziye açıkça türk senaristleri müdahale ediyor. Hafif hafif bozmaya başladılar özelikle son iki hafta. Bu hafta anladığım korelilerin iki bölümünü bir bölüm yapıp veriyorlar. Ve yakında korelilerin senaryoları bitecek gibi. O zaman güneşi beklerken ki gibi sacmalayacak gibi. Kimse izlemezken dizinin yukselecegini yazMistim. Hatta ilk bölük kıyasıya elestirmeme rağmen ikici bölüm çok iyi olduğunu yazmıştım . simdi maalesef hafif hafif bozmalar görünüyor
Demek sende izliyorsun :D

Hayır ne alakası var :D
Dizi yeni sezonda oranlarını korur mu sence ? :)
Ergen kitle diziyi bırakmaz özelikle okullar açılınca liseliler okulda paso bu diziyi konuşacak. Ama orijinal senaryo tukeniyor türk senaristler dr romantik komedi yazamiyor. Senaryoyu batirmazlarsa güneşi gördüm gibi sezonu çıkarır.

4.bölümden sonra senaristler değişti onun da etkisi olmuştur böyle düşünmene. ama hala çok iyi bence. :)

Bu bolum çok sıkıcı dizi formdan düşüyor türk senaristleri kaldırabilir mi