Evet izlemez miyim? Ablam sağolsun.Sende mi izliyorsun
Evt geçen ki bölüm daha iyiydi tatil yaptıkları sahneler iyiydi
Öykü bence hazır değil daha aşka
Hazır olmasın zaten. Bu arada 8. bölüm fragmanı çıkacak ekrandan ayrılmayın. @ReytingerSeyma çok akıllı
Öyküyü gelince şu an aşka hazır değil bence
Hemen mi? 😱Hazır olmasın zaten. Bu arada 8. bölüm fragmanı çıkacak ekrandan ayrılmayın. @Reytinger
İnş dizinin içine entrika filan sokmazlar , bu haliyle çok güzelEvet izlemez miyim? Ablam sağolsun.
Aynen tırmandıkları sahne falan.
Hazır da itiraf edemiyo ki garibim.
İnşallah böyle güzel aynen.İnş dizinin içine entrika filan sokmazlar , bu haliyle çok güzel
Yeni bölümde sevgili olurlar bence
dağhan çok pasif böyle ne espri yapıyor ne de gülüyor bir tek onu sevemedim
Ayaz tweet attı az önce.Hemen mi? 😱
Süpermiş geri dönüyom ekrana.
Heyecanladim şimdiAyaz tweet attı az önce.
Survivorda da antipatiktiİnşallah böyle güzel aynen.
Ben pek sevmiyom kendisini. Bir açıklaması vardı iyice soğumuştum.
Vay Ayaz vay.Ayaz tweet attı az önce.
Çoğu yerde.Heyecanladim şimdi
Survivorda da antipatikti
Sanmıyom.Ve geliyooorr..
Buda rüya (((
Oha süper ya
Sanmıyom.
Rüya bence. Öykü o yatağından kalkacakta, o bluzu giyecekte, saçlarına maşa yapacakta. Heveslenmeyin derim.Haftaya sevgililer bence @Reytinger @Billy Kane
Ya diyo ki orda rüyamda burayı gördüm diyo belki ertesi gün gelmişlerdi Ayaz'ı çağırıp.Rüya bence. Öykü o yatağından kalkacakta, o bluzu giyecekte, saçlarına maşa yapacakta. Heveslenmeyin derim.
bir kez rüya gördü , bir daha aynı rüyayı mı görecek ?Rüya bence. Öykü o yatağından kalkacakta, o bluzu giyecekte, saçlarına maşa yapacakta. Heveslenmeyin derim.
bencede öyleYa diyo ki orda rüyamda burayı gördüm diyo belki ertesi gün gelmişlerdi Ayaz'ı çağırıp.
bence haksızlık ediyorsun bu diziyeGeçen Cuma seyrettim yeni bölümü. Cumartesi sabahı psikolokdan randevu aldım tramvayı atlatmak için.