İlkerle Sibel barıştılar sonunda [HASHTAG]#YazAski[/HASHTAG]
Pis sapık ahah [HASHTAG]#YazAski[/HASHTAG]
Pis sapık ahah [HASHTAG]#YazAski[/HASHTAG]
Son düzenleme:
Hemen olmasınlar ya onların tatlı atışmaları daha iyi bence bi 20 bölüm daha böyle devam etsinlerMesela bu haftaki bölümden bir kare;
Ekli dosyayı görüntüle 38556
Sevgili olsalar neler olur kim bilir.
Ses aynı.7.Bölüm Fragmanı
@Billy Kane @ xBUGRAx @Reytinger @halukerogluFOX @ hayret bi şey @Ahmad
Ayaz galiba kendi sesiyle oynuyor nihayet.
Ya hemen aşka bağlamasınlar olayıTatlı atışmaları çok iyi7.Bölüm Fragmanı
@Billy Kane @ xBUGRAx @Reytinger @halukerogluFOX @ hayret bi şey @Ahmad
Ayaz galiba kendi sesiyle oynuyor nihayet.
Geçen ki bölüm daha iyiydiBölüm muhteşem. Şu ana kadar ki yayınlanan en iyi bölüm.
Gecen bölüm fazla romantikti bu bölüm hem romantik hem komedi, hic bu kadar keyif almamıştım.Geçen ki bölüm daha iyiydi
Çok güzel.dizi ya ben en çok öyküyü seviyorum sen ?Gecen bölüm fazla romantikti bu bölüm hem romantik hem komedi, hic bu kadar keyif almamıştım.
Şeyma dermişim. Öykü tabii ki sorman hata.Çok güzel.dizi ya ben en çok öyküyü seviyorum sen ?
O degilde tam Ayaz aşkını itiraf edicekken Öykü bozdu.Ayaz çok salak ya öyküyü evden kovmaya çalışıyor , valla bende öyle birşey olacak @Billy Kane
Bence öykü kimseyle sevgili olmasınO degilde tam Ayaz aşkını itiraf edicekken Öykü bozdu.
Aslında iyi oldu ben sevgili olmamaları taraftarayım bu halleri daha iyi sevgili olunca o sempatiklikleri gider. Ayaza üzüldüm sadece.Bence öykü kimseyle sevgili olmasın
Seyma çok akıllıAslında iyi oldu ben sevgili olmamaları taraftarayım bu halleri daha iyi sevgili olunca o sempatiklikleri gider. Ayaza üzüldüm sadece.
Vay şeytan Şeyma onceden planlamış herşeyi. (
Sende mi izliyorsunŞeyma'yı hiç sevmiyorum ama şu sözüne çok güldüm ya.
Ne güzel bir ailen varmış pislik adam.
Bölüm de geçen bölüm bence daha iyidi ama yine de pek bir heyecan kaybetmedi. İnşallah Öykü Ayaz'a itiraf eder sevdiğini.