evet abi haklısınyeni olmazsa kapatırlar mı logoyu![]()
evet abi haklısınyeni olmazsa kapatırlar mı logoyu![]()
sen öyle dedikten sonra mazur görürüz melunu@Maskeli Fedai, @china_shangai abi daha haklı şimdi yani ama olsun ya sen yeter ki böyle pozitif ol ben görmezden gelirim abi sende öyle yap maskeliye fazla yüklenme
😀
eyvallah abi, ne logosu ya ben fotoğrafları göremiyom dasen öyle dedikten sonra mazur görürüz melunu)))
biz burdayız iyi günde de kötü günde dehaberler geldi millet rahatladı herkes pırrrrrrrrrrrrr uçu verdi)))))
eyvallah kardeşim biz seninle ramazan gecelerinde az iki lafın belini kırmadık biz seninle antremanlıyızbiz burdayız iyi günde de kötü günde de
aynen abi 🙂eyvallah kardeşim biz seninle ramazan gecelerinde az iki lafın belini kırmadık biz seninle antremanlıyız)))))
o günlerden bugünlere geldik allaha şükür şunun şurasında ne kaldı kiaynen abi 🙂
cidden ya ben hatırlıyomda 53 falan diyoduk ne günlerdi 😀o günlerden bugünlere geldik allaha şükür şunun şurasında ne kaldı ki))))
sadece bir tek senle ben vardık kimsecikler yoktu malum @Maskeli Fedai bandan kafasını kaldıramazdıcidden ya ben hatırlıyomda 53 falan diyoduk ne günlerdi 😀
zaman su misali akıp gidiyor gerçekten 🙂sadece bir tek senle ben vardık kimsecikler yoktu malum @Maskeli Fedai bandan kafasını kaldıramazdı))))) @takas çalıştığı için foruma uğramazdı
@Polat Şaşmaz zaten bir var bir yok
işten çıkış derkenVe işten çıkış şimdi bombalar patlasın 20 gün 20 gece coşalım
Bugün işte 5.sezonun güzel sahnelerini izledim o güzelim 127-128.bölümü babamla ben izlicez bugünSonra 3 te Tnt de ki bölümleri izleriz yarın işte yok sabah 6 ya kadar başımızı kaldırmayız
![]()
@Maskeli Fedai, @china_shangai abi daha haklı şimdi yani ama olsun ya sen yeter ki böyle pozitif ol ben görmezden gelirim abi sende öyle yap maskeliye fazla yüklenme
😀
Haberler geldikten sonra rahatladımsen öyle dedikten sonra mazur görürüz melunu)))
Saat 05.00-06.30 arası yatarım saat 11.00 de işe giderim bizim dvd yi tv ye bağlarım televizyonun ses kartı bozuk bizim hoparlörü de götürürüm saat 12.30 a kadar 1 bölüm izlerim sonra öğlen yemeğini yerim 14.00 gibi gene işe 16.30-17.00 sularında eve gelirimişten çıkış derken))) sen her gece sabaha kadar vadi seyredip bir de çalışıyor musun ? sorması ayıp ama sen ne zaman yatıyorsun
)))))
Nasıl iş o öyleSaat 05.00-06.30 arası yatarım saat 11.00 de işe giderim bizim dvd yi tv ye bağlarım televizyonun ses kartı bozuk bizim hoparlörü de götürürüm saat 12.30 a kadar 1 bölüm izlerim sonra öğlen yemeğini yerim 14.00 gibi gene işe 16.30-17.00 sularında eve gelirim
güzel işmiş rica etsem özelden cv mi yollayacağım mail adresi verir misinSaat 05.00-06.30 arası yatarım saat 11.00 de işe giderim bizim dvd yi tv ye bağlarım televizyonun ses kartı bozuk bizim hoparlörü de götürürüm saat 12.30 a kadar 1 bölüm izlerim sonra öğlen yemeğini yerim 14.00 gibi gene işe 16.30-17.00 sularında eve gelirim
Yok abi ya iş değil aslında alıştırma turları ilk önce dükkana bakma görevini verdi bizim akraba. Bu sene içerisinde İnşallah bana araba kullanmasını öğretip kursa sokacak ehliyet alınca malzeme getir götür işi başlayacak asıl iş o zaman başlıyorgüzel işmiş rica etsem cv mi yollayacağım mail adresi verir misin)))