batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
ben olsam asla oynatmam zaman atlaması olacak büyük ihtimalKara bence sezonun ilk bölümünde ayrılacak çünkü beyaz karanfil le çekimlere başlamış.
Harika bir analiz.. helal olsun. Insallah bu yaziyi dikkate alip yeni sezona baslarlar.. yazara tesekkür ederiz. Sezonu o kadar güzel analiz yapmis ki, eklenecek hic birsey kalmamis.. tamamen katiliyorum yaziya.Yüksel Aytug:
Kurtlar'i kemiren kurt (08.08.14)
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2014/08/09/kurtlari-kemiren-kurt
Yada ölüm sahnesi çekmişlerdir sonuçta Kıbrıstaydı senaryoya göre bir ölüm sahnesi yakışırben olsam asla oynatmam zaman atlaması olacak büyük ihtimal
ben bu yazıyı daha evvelden okumuştum çok saol bilgilendirmen için ben bu forumda defalarca yazdım necati beyin senaryodan elini ayağını acilen çekmesi gerektiğini onun işi senaryo deil oyunculuk tamam geçen sezon adamı yanlız bıraktılar mecburen bu işlere girmek zorunda kaldı ama bu sezon bu zorunluluğun olduğuna inanmıyorum inşaallah geçen sezondan çok ders almışlardır bu sezona bomba gibi girerlerYüksel Aytug:
Kurtlar'i kemiren kurt (09.08.14)
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2014/08/09/kurtlari-kemiren-kurt
Harika bir analiz.. helal olsun. Insallah bu yaziyi dikkate alip yeni sezona baslarlar.. yazara tesekkür ederiz. Sezonu o kadar güzel analiz yapmis ki, eklenecek hic birsey kalmamis.. tamamen katiliyorum yaziya.
Abi umudum yoktu ama bu 2 haber beni yeniden umutlandırdıya ben bu adam ne diyeyim @-KADİR- gel sen söyle bari)))))
iyi gün dostu seniAbi umudum yoktu ama bu 2 haber beni yeniden umutlandırdı![]()
Abi seninde kızgınlığın geçti kabul et şimdiiyi gün dostu seni)))))
la olm kızgınlık ayrı 180 derece dönmek ayrıAbi seninde kızgınlığın geçti kabul et şimdi![]()
la olm kızgınlık ayrı 180 derece dönmek ayrı![]()
Tamam abimelun melun bakma bana öyle))))))
bu resim eski atv logosu varçekimlerin başladığının kanıtı
![]()
atv logosunu kapamışlar
kapatmışlar o logoyu görmedin mi recebimbu resim eski atv logosu var
logoyu kapamışlar yenidir bence, atv'den kurtulduk sonunda diyorlardırçekimlerin başladığının kanıtı
![]()
atv logosunu kapamışlar
yeni olmazsa kapatırlar mı logoyulogoyu kapamışlar yenidir bence, atv'den kurtulduk sonunda diyorlardır![]()