- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
24.BÖLÜM | SEZON FİNALİ
Teröristler time nişan almıştır.
Pier: Ateşş
O anda yukarıdan elinde makinalı olan Celil gelir ve kampı taramaya başlar.
Pier:Ne oluyor la bu kim
Serdar: Aslanım,Celil’im
Kamp karışmıştır.Celil makinalıyı elinden bırakır ve cebinden çıkardığı 3 bombayı sırayla atar.Serdarlar,Celil’in bomba attığı yerden uzaktadır.Bombalar patlar.
Çiğdem: Pier ne yapacağız
Pier:Kaçalım Çiğdem kaçalım
Çiğdem: Askerler ne olacak
Pier:Bırak şimdi askerleri kaç kaç,yoksa gebereceğiz burada
Pier ve Çiğdem kaçmaya başlar.Celil kampa iyice yaklaşmıştır.
Celil:Karımın ve çocuklarımın hesabını vereceksin lan kahpe herif
Celil Pier’e nişan alır ve 6-7 kurşunla onu öldürür.Olay tam Çiğdem’in yanında gerçekleşmiştir.
Çiğdem: Hayırr
Celil,Çiğdem’e de nişan alır ancak tam Çiğdem sağa döndüğünde ateş edilir mermiler isabet etmez.Çiğdem ordan kaçmayı başarır.
Serdar:Yetiştin koçum,ALLAH senden razı olsun
Celil:Geldim komutanım geldim
Serdar:Celil ,Doktor içiride onu hemen hastaneye yetiştirmeliyiz
Celil: Tamam komutanım bende araç var hemen getiriyorum
Serdar:Hadi beyler hadi koşun
Celil arabaya doğru ilerler.Pier yerde ölü yatıyordur.Ayağını onu üstüne koyarak bağırır: Zalimler için yaşasın cehennem
Aradan 1 hafta geçer.Doktor bir çok yoğun ameliyat sonucu tekrardan hayata döndürülmüştür.Timden şehit olan 3 kişinin cenazeleri memleketlerine gönderilmiştir ve sonunda Şahin ile Aslı’nın evlenme vakti gelmiştir.Düğün için her şey hazırlanmıştır ve düğün günü gelir.Düğün başlamıştır.Herkes oynuyordur.
Aslı:Sonunda evleniyoruz Şahin,çok mutluyum
Şahin:Sana sabretmeni söylemiştim Aslı bak o gün geldi işte
Tim hep beraber halay çeker.O anda Çiğdem arabasıyla düğünün olduğu yere gelmiştir.Düğün bir sokaktadır.Çiğdem yüzüne bir maske takar ve camı açarak elindeki taramalı silahı düğündeki Sungurlara ve insanlara doğrultur.
Çiğdem:Geberin ulann
Çiğdem ateş etmeye başlar.
Serdar:Yatınn
Aslı vurulur.
Şahin: Aslıııı
Serdar:Masaları siper edin kendinize
Doktor: Aslı vuruldu agaa
Şahin: Aslıı
Çiğdem ateşe devam etmektedir.Bir çok insan vurulur.Silahın mermisi bitmiştir.Çiğdem eline bir bomba alarak düğün alanına atar.
Celil:Bombaaa
Serdar:Hayırrr
Bomba patlar.Ardından Çiğdem eline 2 bomba daha alır ve düğün alanına atar ardından ordan uzaklaşır.2 bomba da patlar.
24.BÖLÜM | SEZON FİNALİ | SONU
Tim burdan kurtulabilecek mi ? Cevabı yeni sezonda…
İlk sezonumuz böylece sona ermiştir.İkinci sezon başlama tarihimiz 15 Haziran Pazartesi 2015’tir.2.sezonda tekrar görüşünceye dek hoşçakalın…
[HASHTAG]#isimsizkahramanlar[/HASHTAG]
@Çiğdem- @EnveR @cookies @ABAY_06 @Yiğitt @eros @ernkrbyk @mrt-06 @denizz19 @*YıldırıM* @34rcp44 @pompy
Teröristler time nişan almıştır.
Pier: Ateşş
O anda yukarıdan elinde makinalı olan Celil gelir ve kampı taramaya başlar.
Pier:Ne oluyor la bu kim
Serdar: Aslanım,Celil’im
Kamp karışmıştır.Celil makinalıyı elinden bırakır ve cebinden çıkardığı 3 bombayı sırayla atar.Serdarlar,Celil’in bomba attığı yerden uzaktadır.Bombalar patlar.
Çiğdem: Pier ne yapacağız
Pier:Kaçalım Çiğdem kaçalım
Çiğdem: Askerler ne olacak
Pier:Bırak şimdi askerleri kaç kaç,yoksa gebereceğiz burada
Pier ve Çiğdem kaçmaya başlar.Celil kampa iyice yaklaşmıştır.
Celil:Karımın ve çocuklarımın hesabını vereceksin lan kahpe herif
Celil Pier’e nişan alır ve 6-7 kurşunla onu öldürür.Olay tam Çiğdem’in yanında gerçekleşmiştir.
Çiğdem: Hayırr
Celil,Çiğdem’e de nişan alır ancak tam Çiğdem sağa döndüğünde ateş edilir mermiler isabet etmez.Çiğdem ordan kaçmayı başarır.
Serdar:Yetiştin koçum,ALLAH senden razı olsun
Celil:Geldim komutanım geldim
Serdar:Celil ,Doktor içiride onu hemen hastaneye yetiştirmeliyiz
Celil: Tamam komutanım bende araç var hemen getiriyorum
Serdar:Hadi beyler hadi koşun
Celil arabaya doğru ilerler.Pier yerde ölü yatıyordur.Ayağını onu üstüne koyarak bağırır: Zalimler için yaşasın cehennem
Aradan 1 hafta geçer.Doktor bir çok yoğun ameliyat sonucu tekrardan hayata döndürülmüştür.Timden şehit olan 3 kişinin cenazeleri memleketlerine gönderilmiştir ve sonunda Şahin ile Aslı’nın evlenme vakti gelmiştir.Düğün için her şey hazırlanmıştır ve düğün günü gelir.Düğün başlamıştır.Herkes oynuyordur.
Aslı:Sonunda evleniyoruz Şahin,çok mutluyum
Şahin:Sana sabretmeni söylemiştim Aslı bak o gün geldi işte
Tim hep beraber halay çeker.O anda Çiğdem arabasıyla düğünün olduğu yere gelmiştir.Düğün bir sokaktadır.Çiğdem yüzüne bir maske takar ve camı açarak elindeki taramalı silahı düğündeki Sungurlara ve insanlara doğrultur.
Çiğdem:Geberin ulann
Çiğdem ateş etmeye başlar.
Serdar:Yatınn
Aslı vurulur.
Şahin: Aslıııı
Serdar:Masaları siper edin kendinize
Doktor: Aslı vuruldu agaa
Şahin: Aslıı
Çiğdem ateşe devam etmektedir.Bir çok insan vurulur.Silahın mermisi bitmiştir.Çiğdem eline bir bomba alarak düğün alanına atar.
Celil:Bombaaa
Serdar:Hayırrr
Bomba patlar.Ardından Çiğdem eline 2 bomba daha alır ve düğün alanına atar ardından ordan uzaklaşır.2 bomba da patlar.
24.BÖLÜM | SEZON FİNALİ | SONU
Tim burdan kurtulabilecek mi ? Cevabı yeni sezonda…
İlk sezonumuz böylece sona ermiştir.İkinci sezon başlama tarihimiz 15 Haziran Pazartesi 2015’tir.2.sezonda tekrar görüşünceye dek hoşçakalın…
[HASHTAG]#isimsizkahramanlar[/HASHTAG]
@Çiğdem- @EnveR @cookies @ABAY_06 @Yiğitt @eros @ernkrbyk @mrt-06 @denizz19 @*YıldırıM* @34rcp44 @pompy
Son düzenleme: