Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

valla iyi olacak laflarına karnımız tok görmeden inanmam :D

@Maskeli Fedai senin set vadisinden haber yok mu bugün
bu arada bende kurtlar vadisi resmi instegram hesabına üye oldum fotolar geldikçe paylaşırım sizlerle
Beyaz karanfilin set resimelrini paylaşıyorlar abi

kızılelmanın çekimleri bile bugün başlamış diye haber var forumda herhalde en son çekimlere başlama ödülüne vadi sahip olacak tebrikler zoru başardınız :))))))

evet abiler ilk transferimiz hayırlı uğurlu olsun Ertuğrul Şakar namıdeğer Kordon Celil bizde

ERTUĞRUL ŞAKAR KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDE !
Ekranların fenomen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu`nun oyuncu kadrosuna son sezonunda sürpriz oyuncular katılıyor.
En son olarak Şefkat Tepe dizisinde Kordon Celil karakterini canlandırmış olan Ertuğrul Şakar Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.
Ertuğrul Şakar`ın Kurtlar Vadisi Pusu`da sezon finalinde Cahit`in bombalı saldırısı sonucunda Tapınakçılarla birlikte öldürülen Vahap Kuzuzade karakterinin oğlu Fehmi Kuzuzade karakterini canlandıracağı ihtimal ediliyor.

evet abiler ilk transferimiz hayırlı uğurlu olsun Ertuğrul Şakar namıdeğer Kordon Celil bizde

Ekranların fenomen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu`nun oyuncu kadrosuna son sezonunda sürpriz oyuncular katılıyor.
En son olarak Şefkat Tepe dizisinde Kordon Celil karakterini canlandırmış olan Ertuğrul Şakar Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.
Ertuğrul Şakar`ın Kurtlar Vadisi Pusu`da sezon finalinde Cahit`in bombalı saldırısı sonucunda Tapınakçılarla birlikte öldürülen Vahap Kuzuzade karakterinin oğlu Fehmi Kuzuzade karakterini canlandıracağı ihtimal ediliyor.
Açıyorum konusunu. :Z Hayırlı olsun çok iyi oyuncu bence. :)

Açıyorum konusunu. :Z Hayırlı olsun çok iyi oyuncu bence. :)
aç aç ben açcaktım da malum çaylak üyeyiz :D

RESİM KOYSANA KİMDİR TANIMIYORUM @34rcp44

ertu%C4%9Frul-%C5%9Fakar-Kimdir-Oynad%C4%B1%C4%9F%C4%B1-Diziler-ve-Filmler-Resimleri_3.jpg

ben bu arkadsşı tanımıyorum tipini de hiç beğenmedim @34rcp44 sen şefket tepeyi izliyon biraz bilgi versene bu arkadaş hakkında

vay güzel haber , herkesinde içinden geçirdiği bir isimdi

@34rcp44 nerelerdesin her iki forumda da senden kaynak bekleniyor :)))))acil danışmaya lütfen :A

Çok tanılmıyor ama böyle aksiyon dizilerine uygun bir oyuncu bence. Şefkat Tepe'de ki en önemli karakterlerden birini canlandırıyordu (Kordon Celil) ve çok başarılıydı. :)
bu son kamyonet mevzuusundan sonra ayrılan arkadaş bu muydu

hem şefkat tepe den bu adam başbakan erdoğan ı sevdiğini söyleyip kendisi ayrıldı yani karekterli bir insan aynı zamanda

@34rcp44 nerelerdesin her iki forumda da senden kaynak bekleniyor :)))))acil danışmaya lütfen :A

bu son kamyonet mevzuusundan sonra ayrılan arkadaş bu muydu
ha tam üstüne bastın çek ayağını 😀

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy