- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
olay şu maskeli vadiyi n.ş ve 3 ünvierstlinin yazdığını söylüyor , abi de bunu vadi forumundan gördüğünü söylüyorevet abi ben şahidim olay nedir![]()
evet bende vadi forumunda gördüm 3 gençle birlikte yazdığınıolay şu maskeli vadiyi n.ş ve 3 ünvierstlinin yazdığını söylüyor , abi de bunu vadi forumundan gördüğünü söylüyor
gelecekten haber vermiştirKurtlar vadisinin son bölümlerinde Dış işleri bakanı olan hoca Ak saçlı olarak aday gösterilmişti. Yani Ahmet Davutoğlu başbakan olarak işaret edilmişti
Ekli dosyayı görüntüle 38778
Vadi her zaman geleceğe yön vermiştir
Konuyu gördün mü abi Davutoğlunu daha göreve başlamadan eleştiriyorlar.İnşallah bunlara en iyi şekilde cevap verecekKurtlar vadisinin son bölümlerinde Dış işleri bakanı olan hoca Ak saçlı olarak aday gösterilmişti. Yani Ahmet Davutoğlu başbakan olarak işaret edilmiştiVadi her zaman geleceğe yön vermiştir
Ekli dosyayı görüntüle 38778
onları ciddiye aş-lmaya gerek yok onların zihniyeti belliKonuyu gördün mü abi Davutoğlunu daha göreve başlamadan eleştiriyorlar.İnşallah bunlara en iyi şekilde cevap verecek
İnsafsızca eleştiriyorlar ya sanki bu ülkeye hiçbir hizmet yapılmamış gibi konuşuyorlar içler acısı bir durumonları ciddiye aş-lmaya gerek yok onların zihniyeti belli
bunlar bakar kör zira 10 yılda türkiye nin kat ettiği mesafenin bir insanın fark edememesi söz konusu olamazİnsafsızca eleştiriyorlar ya sanki bu ülkeye hiçbir hizmet yapılmamış gibi konuşuyorlar içler acısı bir durum
tamamen sallamış hiçbiri inandırıcı değil polatın kgt ye geçmesi dışındabirisi faceden kaynak gösterek tüyo paylaşmış
Yeni Siyah Sancak Timi Komutanı Timur !
Pusat Çakır Baltazarı Öldürecek !
Cahit Deşifre Olacak Ve Yüce Majeste
Cahiti Öldürmeye Çalışacak !
Mete Aymar İhtiyarlara Çalışacak !
Akif Aksaçlının Koruması Olacak
Ve Polat Alemdar Kagete Başkanı Olacak
Yeni Baron Fehmi Kuzuzade !
Yüce Majeste Tanıdımız Biri Olarak Ortaya Çıkacak !
Adsız Ortaya Çıkıb Gayeyi Öldüre Bilir !
Aliyide Ekipde Göre Biliriz
Ömer Baba Ölüyor !
Kurtlar Vadisi Pusu 11 Eylülde Başlıyor
Adsız çıkmaz ortaya o iş kapandı.Ömer baba konusuna katılıyorum bence hac ziyaretinde ölecekbirisi faceden kaynak gösterek tüyo paylaşmış
Yeni Siyah Sancak Timi Komutanı Timur !
Pusat Çakır Baltazarı Öldürecek !
Cahit Deşifre Olacak Ve Yüce Majeste
Cahiti Öldürmeye Çalışacak !
Mete Aymar İhtiyarlara Çalışacak !
Akif Aksaçlının Koruması Olacak
Ve Polat Alemdar Kagete Başkanı Olacak
Yeni Baron Fehmi Kuzuzade !
Yüce Majeste Tanıdımız Biri Olarak Ortaya Çıkacak !
Adsız Ortaya Çıkıb Gayeyi Öldüre Bilir !
Aliyide Ekipde Göre Biliriz
Ömer Baba Ölüyor !
Kurtlar Vadisi Pusu 11 Eylülde Başlıyor
bunlar tahmin olmuş , yüce majeste nin tanıdık biri çıkma ihtimali yok, adsız ın geri dönme ihtimalide yok,bugünde haber yok lan yeter hadi ya eylül geldi be
agalar beyaz karanfil perşembe olmazsa izlenir he bence kesin tutar
tamamen sallamış hiçbiri inandırıcı değil polatın kgt ye geçmesi dışında
ben daha umudu kesmedim 11 eylül e inanıyom 🙂bende inanmadım zaten 11 eylül demesinden belli salladığı![]()