Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu günlerde firefoxa geçmek istiyorum ama chromedan kopamıyorum yav chrome da ne twittera ne de soundclouda girebiliyoruz ya insan set vadisine girmek istiyor
girme girme bu aralar habersizlikten onların da kafaları karışık baksana maskelinin dediğine göre polatın sezon sonundaki yürüyüşünün fotosunu yeni diye sitelerine koymuşlarBu günlerde firefoxa geçmek istiyorum ama chromedan kopamıyorum yav chrome da ne twittera ne de soundclouda girebiliyoruz ya insan set vadisine girmek istiyor
İnşallah tüm hazırlıklar yapılmıştırda sadece çekim yapmaları kalmıştıronlarda bizle kafa buluyorlar ne yapsınlar habersizlikten haber çıkarmaya çalışıyorlar daha fazla takipçinin peşindeler)))
seyfo dayı ya Allah rahmet eylesin vadi tarihinde en çok sevdiğim karakterlerin başında gelirYeni avatarım efsane üçlü Seyfo dayı, Baba Çakır ve Polat
Bu üçlüden geriye bir tek Polat kaldı..
Aynen ya şiştim yiğenim bir maden suyu getir repliği efsanedirseyfo dayı ya Allah rahmet eylesin vadi tarihinde en çok sevdiğim karakterlerin başında gelir
vadinin sadece müzikleri bile herşeye bedel
cendereden daha iyi bir müzik yapımı kimseye nasip olmaz kolay kolay![]()
Anlatsana ben bimiyorumPolat İncinin evine yemege gidiyor gerisini siz biliyonuz
adamlar sağlam hazırlanmışlar vadininde bunun altında kalmaması lazımAz önce reaksiyonun 2. fragmanını izledim vadi bu sene bekleneni vermezse reaksiyon türkiyenin gündemine oturur çok sağlam geliyorlar .
şu bomba haberleri ilk hangi mübarek yazacak acaba ve ne zamanHala haber yok deîl mi
Ben sahsen begenmedimAz önce reaksiyonun 2. fragmanını izledim vadi bu sene bekleneni vermezse reaksiyon türkiyenin gündemine oturur çok sağlam geliyorlar .
Ben fragmani acarim belki aşu bomba haberleri ilk hangi mübarek yazacak acaba ve ne zaman