tarih dersi almışsındır okulda isimleri bilmen normalOlabilir
Diziyi ara sıra açıp izliyordum sıkı takipçisi değildim yani
İsimleri felanda biliyordum![]()
tarih dersi almışsındır okulda isimleri bilmen normalOlabilir
Diziyi ara sıra açıp izliyordum sıkı takipçisi değildim yani
İsimleri felanda biliyordum![]()
Meluna bak sentarih dersi almışsındır okulda isimleri bilmen normal![]()
azıcık kalite görüyon fena mı.ssMUHTEŞEM YÜZYIL İKİNCİ BÖLÜM YORUMU :
Dizi gid gide açılıyor. Sülüman bu bölümde dahada açıldı. Alexandra artık ismini aldı. HürremDizi çok güzel ilerliyor. Heycanı iyi , birde birisi laf söyleyince milletin bakışları beni çok güldürüyor
Mahidevranı bu bölümde çok iyi gördüm ne kadar güzelmiş son bölümlere göre
Dizinin şarkıları yine müthiş
Hatice ve Pargalı aşkının temelleri atılıyor
Dizinin çok uzun olmasından şikayetçiyim sadece
![]()
Çok uzun ama anca bitiyorazıcık kalite görüyon fena mı.ss
Alttaki afiş çok güzel olmuş.Ekli dosyayı görüntüle 38702 Ekli dosyayı görüntüle 38703 Ekli dosyayı görüntüle 38704
ruslar ne ka güzel afişler yapmışlar@Çiğdem- çatla @*YıldırıM* sen de çatla starınkilerden iyi
@mrt-06 @yatutarsa @Bully @yakup09 @Forumdash
mihrünnisa çok güzdsfsdfsd (çarpıldıEkli dosyayı görüntüle 38702 Ekli dosyayı görüntüle 38703 Ekli dosyayı görüntüle 38704
ruslar ne ka güzel afişler yapmışlar@Çiğdem- çatla @*YıldırıM* sen de çatla starınkilerden iyi
Mustafa'm çirkin kız seçmez bir kere. ss
melunlar birbirine düştüyok bully nin mesajını görmemiştim bile onu yazarken![]()
yoomelunlar birbirine düştü![]()
musticilikte birbirine düşecek ne var hepsi melun zatiyoogüzellik anlayışımız farklı olabilir ama mustafacılıkta hemfikiriz zinhar birbirimize düşmeyiz
![]()
Bizim birliğimiz sağlam temeller üzerine kurulu.melunlar birbirine düştü![]()
sokak totoşu bşr kere karadayı ve karagül izliyor benim gibi ab ve elit biriyle aybı seviyee olamaz.ssBizim birliğimiz sağlam temeller üzerine kurulu.Sen ve @sokak sanati gibi en ufak şeyde birbirimize düşmeyiz.
![]()
Olsun Hürremci sonuçta.sokak totoşu bşr kere karadayı ve karagül izliyor benim gibi ab ve elit biriyle aybı seviyee olamaz.ss
biz her koşulda ittifak yapmayız çıakrlarıız doğrultusunda ittifak yaparız ve kazanaırızOlsun Hürremci sonuçta.Totalin ab'nin ne alakası var
![]()
😱 kibire bak kibiresokak totoşu bşr kere karadayı ve karagül izliyor benim gibi ab ve elit biriyle aybı seviyee olamaz.ss
Ortadaki güzel olmuş sadeceEkli dosyayı görüntüle 38702 Ekli dosyayı görüntüle 38703 Ekli dosyayı görüntüle 38704