Aynen çok uzun hem zaten 4 sezonluk 139 bolumluk diziyi 1 ayda bitirmek bir basaridirÇok uzun her bölüm 2 saat 15 dk falan
1 Aya anca biter sürekli izlesem![]()
Aynen çok uzun hem zaten 4 sezonluk 139 bolumluk diziyi 1 ayda bitirmek bir basaridirÇok uzun her bölüm 2 saat 15 dk falan
Bir bölümünü izlerim sonra Medceziri bitiriyim yeni sezonda takip etmek istiyorum cuma gününe dizim yokAynen çok uzun hem zaten 4 sezonluk 139 bolumluk diziyi 1 ayda bitirmek bir basaridir
tebrikler 1500.mesajÇok uzun her bölüm 2 saat 15 dk falan
Sen bilirsinBir bölümünü izlerim sonra Medceziri bitiriyim yeni sezonda takip etmek istiyorum cuma gününe dizim yok![]()
ivet o da my figuranıdır nereden nereye dimi
Hürrem ve gruubu dans ederken orada sallanıyordu çok şaşırdımivet o da my figuranıdır nereden nereye dimi![]()
3.bölümde entrikaya kurban gidecekHürrem ve gruubu dans ederken orada sallanıyordu çok şaşırdım
Yani oynadığını bilmiyordum vay be![]()
Bakalım hayırlısı3.bölümde entrikaya kurban gidecek![]()
Alamaz. Bak alamadı 41.bölümden başlatmıştı tekrarlarını.Ama show dan alir 😉
daha yeni izlemiş 1.bölümü 😱 @mrt-06MUHTEŞEM YÜZYIL BİRİNCİ BÖLÜM YORUMU :
Dizi gerçekten çok güzel mekanlarda yer almış. Hürrem karakteri ilk bölümden döktürmüş diyebilirim. İlk başlarda müthiş döktürmüş. Mahidevran ilk bölümde kendini gösteremedi ama dahada açılacaktır bence. Dizi genel konusu baya güzel olacak gibi. İlk bölüm için çok özenilmiş , çok güzel bir bölümdü. Dizinin kahramanı Meryem Uzerli olmuş ilk bölümde. Dizilerde ilk bölüm sıkıcı olur genelde en çok üzerine dikkat çeken ilk bölümlerden olmuş. Dizinin sonunda Validenin fena düşüncesi işe yaradı Hürremi Sülümandan geri yolladıSülüman nede bekliyordu ama
Dizinin şarkılarınıda çok seviyorum
@xemrexxx
Olabilirdaha yeni izlemiş 1.bölümü 😱 @mrt-06