eski konulari uplatmaktan ceza alabilirim diye düşündüm guzel olmuslar arcieyi sevmedim@cookies okumuşken yorumunu da eksik etme
bir şey olmaz pekte eski değil bu 3.bölüme de bakeski konulari uplatmaktan ceza alabilirim diye düşündüm guzel olmuslar arcieyi sevmedim
baktim iste .bir şey olmaz pekte eski değil bu 3.bölüme de bak
malesef bu senaryo askıya alındı gibi 2015 yılına kim çıkıcakokumasaydim @Çiğdem- olmez insallah demezdim
ilk sezonun 5 bölümün özet halinde size sunacağım yeni sezonun ilk bölümünü yazarken hem de hatırlamış olacaksınızmalesef bu senaryo askıya alındı gibi 2015 yılına kim çıkıcak
olur başkalarını bilmem ama ben okurum 🙂ilk sezonun 5 bölümün özet halinde size sunacağım yeni sezonun ilk bölümünü yazarken hem de hatırlamış olacaksınız
Bu bölüme 9 mu ?Olaylara bak
Berat öldü , karısı öldü , çocuğu öldü
Vurulan vurulana
Yazı düzenin birinci bölümün çok gerisinde kalmış burada. Bölüm çok heyecanlı ve aksiyonlu olmuş.
Bakalım bomba patlayacak mı 3. Bölüme geçelim
Puanım 9
Yazı düzenini bozduğundan dolayıBu bölüme 9 mu ?
Neresi bozuk,ilk bölümle aynı yazı düzeni ?Yazı düzenini bozduğundan dolayı
İlk bölüme göre
Renkler 😉Neresi bozuk,ilk bölümle aynı yazı düzeni ?
Neyse diğer bölümlere de bakRenkler 😉
Kırmızıyla ne güzel isimler güzel görünüyordu yani çok daha iyiydi yani ilk bölümü böyle yazsan birşey demem fakat birinci bölüm çok özenilmiş olursa bu bölümde yazı düzeni giderse ondan bir puan gider
3. bölüme verdim notumuNeyse diğer bölümlere de bak
Tamam son 2 bölüme de bak sonra Bomba'ya geçersin3. bölüme verdim notumu
Sezon Finali kaldı onuda okuyumTamam son 2 bölüme de bak sonra Bomba'ya geçersin
Tamam sen bilirsinSezon Finali kaldı onuda okuyum
Bombaya yarın bakarım aga