Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

adamlar burayı okuyacak he abi iyi güldüm he :D

yav siz neden bu akdar sabırsızsınız anlamıyorum
tanımasam vadiye yeni başlamışlar sanacam daha 1 ay var çekimler başlayınca yavaş yavaş detaylar çıkar fragman ağustos sonu çıkar
haberlerde yeni bölümden 1 hafta önce bombalar şeklinde açıklanır

benim bildiğim budur zaten çok önemli olayları öğreniyoruz abdülün ve karanın ölümü gibi

serdar akar gelmiş selahattin sancaklı gelmiş doğan ümit karaca gelmiş
yani şuan itibariyle seti en güçlü açık ara hemde kurtlar vadisi
bikaça sağlam oyuncu transferi zaten olacak bunun üstüne ustanın müthiş senaryolarla diziyi uçurması yetecektir bu kadar açık ve net

sanki her yaz tonla haber alıyoruzda bu yaz alamamışız gibi :D alacağımızı aldık gerisi çekimler başlayınca
Bende bu senin polyanna tavrına hastayımmmmm :))) Necati bey senaryo meselesini çok doğru yapmış gibi birde devam etmesini istemende ayrı bir enteresanlık sende çok sakinsin sanki herşeyi biliyorsunda bizleri yatıştırıyorsunuz modundasın
abi senaryoya kesinlikle takviye yapılmıştır
valla artık sizi yatıştırmayacam ne derseniz diyin ama çok sabırsızsınız onu söylim

ben güveniyorum ustaya zaten serdar akar ve selahattin sancaklı isimleri benim için yetmiştir

La bu Karanin muzigi Karanin muzigi degilmis 102.bolum ilk dakilarina bakin Karanin muzigi caliyo​
Nasıl bakacaz link atta bakalım

La bu Karanin muzigi Karanin muzigi degilmis 102.bolum ilk dakilarina bakin Karanin muzigi caliyo
aga bu karanın müziği olduğu gerçeğini değiştirmez :D iskenderin müziğide eski vadide çalmıştı yada ersoyun fon müziği eski vadide çalmıştı :D

ama hangi karakterle özdeşleştiği önemli o müzik çalınca herkes karanın sahnesi olduğunu biliyorsa iş biter :D

aga bu karanın müziği olduğu gerçeğini değiştirmez :D iskenderin müziğide eski vadide çalmıştı yada ersoyun fon müziği eski vadide çalmıştı :D

ama hangi karakterle özdeşleştiği önemli o müzik çalınca herkes karanın sahnesi olduğunu biliyorsa iş biter :D
Oha gladio eski vadide caldi mi hic fark etmedim :A

valla artık sizi yatıştırmayacam ne derseniz diyin ama çok sabırsızsınız onu söylim

ben güveniyorum ustaya zaten serdar akar ve selahattin sancaklı isimleri benim için yetmiştir​
Kızma kardeşim burada beyin fırtınası yapıyoruz panaya olan kızgınlığımızı muhabbet ederek atıyoruz

Seyretmişsin ama hep boş:))))

Ya varya Vadinin ilk bolumlerinde Selahattin Sancakli hem goruntu yonetmenligi hemde yonetmenlik yapmis İnsallah yonetmenlikte yapar gene​
Yönetmenliği pusuda yapmadı mı

ben güveniyorum ustaya zaten serdar akar ve selahattin sancaklı isimleri benim için yetmiştir
ben necati şaşmaz a güveniyotum aylardırda onu söylüyorum ben de herşeye rağmen vadinin senin tabirinle ezingo yapacağını düşünüyorum

Kızma kardeşim burada beyin fırtınası yapıyoruz panaya olan kızgınlığımızı muhabbet ederek atıyoruz

Seyretmişsin ama hep boş:))))
yav abi nedir bu ümitsizlik anlamış değilim biraz sabredin yeni sezonun ilk bölümünü bekleyin

Pusuyu diyom iste​
La olm yazdığını iyi oku ilk vadi diyorsun bence sen vadi seyretmeye ara ver herşey çorba oldu

Ne atv nin ilk sezonu ya 1,2,3,4,5 de cok yapti ben izledim aga bilirim​
Valla sende hafıza kaybına yol açtı pusu:)))

yav abi nedir bu ümitsizlik anlamış değilim biraz sabredin yeni sezonun ilk bölümünü bekleyin
aga vadide dengeler iki dakikada değişir , biz yorumlarımızla sadece endişelerimizi dile gitiriyoz yoksa sağlam bir sezon olacağını düşünüyoz mesela onur tan dan kurtulduk kafadan artı bir puan yerine sağlam yönetmenler geldi bu 2. artı puan pana yazım gurubu tecrübelendi yine bir artı kanal d ye geçtik yine artı bunlarıda unutmamak lazım