seni dinlemiyiler ama ilkdefa hata yapmışlar galibazamanında perşembeye koysalardı bunlar olmayacaktı o kadar ısrar ettim am beni dinleyen yok
seni dinlemiyiler ama ilkdefa hata yapmışlar galibazamanında perşembeye koysalardı bunlar olmayacaktı o kadar ısrar ettim am beni dinleyen yok
estetikliyse tabi benim içinde geriye düşer ama güzel kız süper güzel hemdeTabi canım Tuba işi geçti ne yazık ki
Estetikli güzel diyelim Tuvana'ya Engin çok daha iyilerini hak ediyor aslında ama birliktelerse mutluluklar dilemekten başka çare yok zate
ben şuana bakarım şuan süper ama estetiksiz olsa daha iyi olurdu benim için doğallık 1 numaralı faktör
Bende doğallığa bakarım o yüzden Tuvana'ya çok güzel diyemiyorumben şuana bakarım şuan süper ama estetiksiz olsa daha iyi olurdu benim için doğallık 1 numaralı faktör
engini de fazla abartmayın bi kenan olamaz kenanın yandan yemişi bile olamazBende doğallığa bakarım o yüzden Tuvana'ya çok güzel diyemiyorum
Engin estetiksiz doğal bir güzel bulur inş.
Kenan'ı bende severim ama Engin Kenan'dan çok daha yakışıklı ve iyi bir oyuncu benceengini de fazla abartmayın bi kenan olamaz kenanın yandan yemişi bile olamaz
yok artık engin kim ya abarttın iyice kenanın yanından geçemez oyunculuk hep aynı tip olarak kıyaslamıyorum bile kenan bana göre dünyanın en karizma adamıdırKenan'ı bende severim ama Engin Kenan'dan çok daha yakışıklı ve iyi bir oyuncu bence
ne bulmuş bu estetik güzelinde anlamıyorum yanıEngin ne yazık ki Tuvana ile birlikte Kaş'ta tatildeymiş
Aynen estetikle güzelleşen bir kadında ne buldu Engin gibi bir adam gerçi ben çok uzun süreceğini düşünmüyorumne bulmuş bu estetik güzelinde anlamıyorum yanı
hahahah çok karizmatik olmamışmı ama
ayol paint terk bu behahahah çok karizmatik olmamışmı ama