merakla bekliyorum cnm ama pierde nerden çıktı ben ortak istemem önce pieri haleltmem lazım haha sonrada enisin yerine geçicemSağol,senden bahsedildi bu bölüm 20.bölümde katılıyorsun
merakla bekliyorum cnm ama pierde nerden çıktı ben ortak istemem önce pieri haleltmem lazım haha sonrada enisin yerine geçicemSağol,senden bahsedildi bu bölüm 20.bölümde katılıyorsun
pierle ortak olacaksınız üst kurulun emrimerakla bekliyorum cnm ama pierde nerden çıktı ben ortak istemem önce pieri haleltmem lazım haha sonrada enisin yerine geçicem
Sağol abi,sezon finali yaklaşıyor heyecan daha da artacakİsimsiz Kahramanları okuyunca adrenalim yerine geldi, güzel olmuş eline sağlık.
Kaç bölüm kaldı sezon finaline.Sağol abi,sezon finali yaklaşıyor heyecan daha da artacak
24.bölüm sezon finaliKaç bölüm kaldı sezon finaline.
Evet ama o 20.bölümdeydi yalnızFarkettim hemen poğoçaya sarmış
Evet en belirgin yer orası zatenEvet ama o 20.bölümdeydi yalnız
nasıl diğer okuduğun yerleri anlamıyor musun ?Evet en belirgin yer orası zaten
Ya hayır @Çiğdem- ve poğoça ne bileyim tuhaf geldi ve güldüm onun için dedimnasıl diğer okuduğun yerleri anlamıyor musun ?
nediyorsun sen bee karadeniz kızıyım ben tabikide hamaratım bizim evin yemeklerini ben yapıyorum okul bittkten sonra evin hanımı ben oldum gibi birşey annem pek bir işe yaramıyor🙂Sen o kadar hamarat mısın
O zaman bana bir hamsi tava borçlusunnediyorsun sen bee karadeniz kızıyım ben tabikide hamaratım bizim evin yemeklerini ben yapıyorum okul bittkten sonra evin hanımı ben oldum gibi birşey annem pek bir işe yaramıyor🙂
yaparım ama beni gıcık etmeye devam edersen kılçıklarını ayırırım sana sadeceO zaman bana bir hamsi tava borçlusun
Karadenizliler küçük hamsileri kılçıklı yiyorlarmış doğru mu?yaparım ama beni gıcık etmeye devam edersen kılçıklarını ayırırım sana sadece
karadenizde kimse büyük hamsi sokmazkı mutfağa hamsi dediğin ufacık olur ve kılçıksız olurKaradenizliler küçük hamsileri kılçıklı yiyorlarmış doğru mu?