Bombayada beni ekleTamam,bu dizim 24.bölümde sezon finali sonra Bomba başlayacak Haziran'da da senin de kadroda yer alacağın Seyran ve İsimsiz Kahramanların 2.sezonları
Bombayada beni ekleTamam,bu dizim 24.bölümde sezon finali sonra Bomba başlayacak Haziran'da da senin de kadroda yer alacağın Seyran ve İsimsiz Kahramanların 2.sezonları
Onun 2.sezon tüm bölümlerini yazdım,o yüzden ekleyememBombayada beni ekle
2. Sezon finaline ekle bni en sonaOnun 2.sezon tüm bölümlerini yazdım,o yüzden ekleyemem
Sezon finalini de yazdım artık 3.sezona zaten Bomba en uzun soluklu dizilerimden biri olacak,100 bölümü geçmeyi planlıyorum ALLAH'ın izniyle2. Sezon finaline ekle bni en sona
Insallah gecersin guzel dizi bombaSezon finalini de yazdım artık 3.sezona zaten Bomba en uzun soluklu dizilerimden biri olacak,100 bölümü geçmeyi planlıyorum ALLAH'ın izniyle
Şarkıları sadece bu bölüme özel koydum arada koyarım belki yineDizi eski haline geldi eskiden yazı aralarına böyle şarkılar videolar koyardın bir süre sanki üşengeç gibiydin. Yazı tipinde gitmişti. Asıl sen busun yani.
Güzel olmuş eline sağlık.
24.bölümde sezon finali yapıcak ve 15 gün sonra diğer dizim Bomba'nın 2.sezonu başlayacakŞarkıları sadece bu bölüme özel koydum arada koyarım belki yine
Sağol
Bu dizi ne zaman sezon finali yada final yapacak ?
Tamam24.bölümde sezon finali yapıcak ve 15 gün sonra diğer dizim Bomba'nın 2.sezonu başlayacak
Bomba'nın tüm bölümlerini lknk atsana özelden
Hiç okumadm.
Caktima lohahaha kredi olayı nedir hiç anlamadım cnm
herzamankı gibi aksionlu güzel buldum 10 verdim zaten 😉😉
Sağol,senden bahsedildi bu bölüm 20.bölümde katılıyorsunherzamankı gibi aksionlu güzel buldum 10 verdim zaten 😉😉