Damien Duff
Favori Üye
@mrt-06 Yakamoz-Asi neden peşimde her senaryomda ortaya çıkıyor şimdide saat sorunu Çıktı ortaya saat 22 de yayınlasam kocamın Ailesine bakanlardan hit yükselmezdiEline sağlık. @kvp-medya güzel olmuş...
@mrt-06 Yakamoz-Asi neden peşimde her senaryomda ortaya çıkıyor şimdide saat sorunu Çıktı ortaya saat 22 de yayınlasam kocamın Ailesine bakanlardan hit yükselmezdiEline sağlık. @kvp-medya güzel olmuş...
Şaka da mı yapmayalım.@mrt-06 Yakamoz-Asi neden peşimde her senaryomda ortaya çıkıyor şimdide saat sorunu Çıktı ortaya saat 22 de yayınlasam kocamın Ailesine bakanlardan hit yükselmezdi
ÖYLE Şakamı olur deve şakası olduŞaka da mı yapmayalım.
Korkunç resimler koyarsan olur.ÖYLE Şakamı olur deve şakası oldu
ben rakibim vadi diye düşünüyorum ve perşembeleri yazarken Arka sokakların uyarlaması olan Halkın Polisinden korkulurmuKorkunç resimler koyarsan olur.
Füze nerde yedi bu bölümde ?Enis karnından vuruldu elinden vuruldu nasıl o kadar adamdan kaçtı anlamıyorum....
Şahine gelirsek o da füze yedi ama adamda tık yok sapasağlam...
Arabadaydı ve füze atmışlardı arabaya hatırlamıyor musun?Füze nerde yedi bu bölümde ?
o 15.bölümdeydi füze tam arabada patlamıyor ki önünde patlıyorArabadaydı ve füze atmışlardı arabaya hatırlamıyor musun?