Damien Duff
Süper Favori Üye
@mrt-06 Yakamoz-Asi neden peşimde her senaryomda ortaya çıkıyor şimdide saat sorunu Çıktı ortaya saat 22 de yayınlasam kocamın Ailesine bakanlardan hit yükselmezdiEline sağlık.@kvp-medya güzel olmuş...
@mrt-06 Yakamoz-Asi neden peşimde her senaryomda ortaya çıkıyor şimdide saat sorunu Çıktı ortaya saat 22 de yayınlasam kocamın Ailesine bakanlardan hit yükselmezdiEline sağlık.@kvp-medya güzel olmuş...
Şaka da mı yapmayalım.@mrt-06 Yakamoz-Asi neden peşimde her senaryomda ortaya çıkıyor şimdide saat sorunu Çıktı ortaya saat 22 de yayınlasam kocamın Ailesine bakanlardan hit yükselmezdi
ÖYLE Şakamı olur deve şakası olduŞaka da mı yapmayalım.![]()
Korkunç resimler koyarsan olur.ÖYLE Şakamı olur deve şakası oldu
ben rakibim vadi diye düşünüyorum ve perşembeleri yazarken Arka sokakların uyarlaması olan Halkın Polisinden korkulurmuKorkunç resimler koyarsan olur.![]()
Füze nerde yedi bu bölümde ?Enis karnından vuruldu elinden vuruldu nasıl o kadar adamdan kaçtı anlamıyorum....
Şahine gelirsek o da füze yedi ama adamda tık yok sapasağlam...
Arabadaydı ve füze atmışlardı arabaya hatırlamıyor musun?Füze nerde yedi bu bölümde ?
o 15.bölümdeydi füze tam arabada patlamıyor ki önünde patlıyorArabadaydı ve füze atmışlardı arabaya hatırlamıyor musun?