hepsi stara büyüdüYalan mı Star'dak, bölümlerinde büyümedi o ikisi. Yine Mustafa'yı kaptırmadık.![]()
hepsi stara büyüdüYalan mı Star'dak, bölümlerinde büyümedi o ikisi. Yine Mustafa'yı kaptırmadık.![]()
Neyse ben BİÜ'mü izliycem bugün çok AB takıldım. .sshepsi stara büyüdü![]()
Yanlız bölüm muhteşem izlediğim bölüm 1 Ocak 2013'de yayınlanmış bi baksana Uçankuş'tan o tarihdeki reytinge..ss @denizz19 duymasın afaroz edilirisn
20 dk başaldo diye öbgz özetsiz yayınlanmıştı ondandırYanlız bölüm muhteşem izlediğim bölüm 1 Ocak 2013'de yayınlanmış bi baksana Uçankuş'tan o tarihdeki reytinge.Uçmuş fark atmış.
![]()
O günün reyting konusuna da baktım tam 50 sayfaya yakın.20 dk başaldo diye öbgz özetsiz yayınlanmıştı ondandır![]()
Show farkı.
1 hafta önce vermiş herhaldeShow farkı.Gerek yoktu aslında reklama zaten izleniyordu.
![]()
bugünün saraylısındaki kız maho oyununa kurban gidecekBu akşamki bölüm fragmanı; Zehir bölümü.
http://www.vidivodo.com/video/muhtesem-yuzyil-6-bolum-fragmani-showtv/533803
@xemrexxx @yatutarsa
Oha Hürrem'in dekolteye bak. 😱 İyi buzlanmadı. 😱asalet akıyor demek![]()
o kaliteyi niye engellesinler .ssOha Hürrem'in dekolteye bak. 😱 İyi buzlanmadı. 😱
Gülşah başaracak işi ama Hürrem 9 canlı.seni ağlantalar gözyaşlarında boğulsunlar arnavut güzelim![]()