Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Haci vadiye bu sezon cok saglam karakterlerin girmesi elzem bu sexonun telafisi yok hats kabul etmez aetik panada paraya kiysin arkadas reaksyonu gormuyor musunuz adamlar transfere doymuyorlar hemde hepsi kendini kanitlamis iyi isimler ilk kurtlar vadisine ozeniyorlar bencede cok mantikli hemen hemen bircok kisi sirf buisimler hatrina ilk bolumu izleyecek hepside farkli karakterler ve farkli farkli goruslere hitap eden isimler kisacasi toplumun butun ksimlerine hitap ediyorlar durum vaziyet buyken biz vadiden bu transferleri beklerken cakmasi yapti ve buzimkiler hala sesdizligini koruyor anlamis deilim boyle giderse sessiz sessiz bitecekler

Haci vadiye bu sezon cok saglam karakterlerin girmesi elzem bu sexonun telafisi yok hats kabul etmez aetik panada paraya kiysin arkadas reaksyonu gormuyor musunuz adamlar transfere doymuyorlar hemde hepsi kendini kanitlamis iyi isimler ilk kurtlar vadisine ozeniyorlar bencede cok mantikli hemen hemen bircok kisi sirf buisimler hatrina ilk bolumu izleyecek hepside farkli karakterler ve farkli farkli goruslere hitap eden isimler kisacasi toplumun butun ksimlerine hitap ediyorlar durum vaziyet buyken biz vadiden bu transferleri beklerken cakmasi yapti ve buzimkiler hala sesdizligini koruyor anlamis deilim boyle giderse sessiz sessiz bitecekler
bende ayar olmaya başladım her türlü imkanın var ne diye yapmazsınız ama bunlar artık son virajlar olabilir vadi için tehlike çanları çalmaya başlıyabilir

Polatim sasmazim moviemaxte vadi basladi ekran basina

bende ayar olmaya başladım her türlü imkanın var ne diye yapmazsınız ama bunlar artık son virajlar olabilir vadi için tehlike çanları çalmaya başlıyabilir
Biz bu kadar yirtiniyoruz insaallah onlarda yirtiniyorlardir

bütün yük necati şaşmaz ın üzerinde olacak Allah cc. yar ve yardımcısı olsun
BuNc0TqCMAApkr6.jpg

abi ben açıkçası beklentilerimi düşürdüm sana da tavsiye ederim ne oyuncu ne de senarist beklemiyorum bakalım kalanlarlada nasıl birşey ortaya çıkacak
Ben sana soyliyeyim hicbirsey olmaz ksra ve abdulde gitti geriye ne kaldi hep ayakci takimi ben son dakika bombalari bekliyorum

Ben sana soyliyeyim hicbirsey olmaz ksra ve abdulde gitti geriye ne kaldi hep ayakci takimi ben son dakika bombalari bekliyorum
yani sen ümit ediyorsun ama ben etmiyorum illaki yeni oyuncular gelecek ama bence beklenilen transferler olmayacak yani benim beklentim yok artık bu saatten sonra

yani sen ümit ediyorsun ama ben etmiyorum illaki yeni oyuncular gelecek ama bence beklenilen transferler olmayacak yani benim beklentim yok artık bu saatten sonra
Kendi ayagina sikar bu sezondan ders almis olmalari lazim yoksa son cok kotu olur ama necati beyin yas tahtaya basacagina inanmiyorum kanal d ve serdar akar isimleri marka isimler bu isimlere markasiz isimler yakismaz

Kendi ayagina sikar bu sezondan ders almis olmalari lazim yoksa son cok kotu olur ama necati beyin yas tahtaya basacagina inanmiyorum kanal d ve serdar akar isimleri marka isimler bu isimlere markasiz isimler yakismaz
inş senin söylediğin gibi olur ben iiyi bir seson geçireceğimizi düşünüyorum ama yine beklenilen sükse yapacak olan hamlelrin yapılacağını düşünmüyorum

http://onedio.com/haber/hangi-efsanevi-turk-dizisi-karakteri-senin-ruh-ikizin--342077

abiler,agalar güzel bir test yapmanızı tercih ederim bana polat alemdar çıktı

POLAT ALEMDAR

Ooo delikanlı bir abimizle karşı karşıyayız galiba :) Öncelikle vatanseversin: Bu vatanı kurtarmak için nice düşmanları alt ettin, heyyt be! Ölümsüzlük iksirini de bulmuşa benziyorsun, 40 millet birleşti de öldüremedi seni. Baronlar, Laz Ziya'lar, Gladio'lar, İskender'ler fasa fiso gelir sana. Çünkü sen "racon kesmez, kafa keser"sin, ey alemlerin en ölümsüz kabadayısı!

"Polat Alemdar" çıktı!

53d245ccea93c81b2de910a7.webp

Ooo delikanlı bir abimizle karşı karşıyayız galiba :) Öncelikle vatanseversin: Bu vatanı kurtarmak için nice düşmanları alt ettin, heyyt be! Ölümsüzlük iksirini de bulmuşa benziyorsun, 40 millet birleşti de öldüremedi seni. Baronlar, Laz Ziya'lar, Gladio'lar, İskender'ler fasa fiso gelir sana. Çünkü sen "racon kesmez, kafa keser"sin, ey alemlerin en ölümsüz kabadayısı!

Vay be Mamoşun öldüğü sahnede kuzenlerdeydik nasıl ağlamıştık ya ağlamamak için kendimi zor tutuyordum önce babam sonra eniltem sonra teyzemler derken bende kendimi tutamadım ağlamıştım offfffff be tüm Türkiye ağlamıştı ne sahneydi be

Memati çıktı

Son düzenleme:
Yarın ilk işime başlıyorum akşam 19.00'a kadar olmayabilirim haberiniz olsun agalar. Yatcam kalkcam Vadi seyretcem :F

"Polat Alemdar" çıktı!
5250.jpg

Ulan bunlar da ne gaz veriyolar ha yok ölümsüzsün tövbe haşa yok delikanlısın yukarda ki şıkta yaşamayı göze alırımı tıklayın (ki bu yaşamayı göze alırım ''Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım''dan geliyor) direk Polat gelir :F

Bir Polat geliyor bir Hürrem bir de Bihter diğerlerinin hepsini Behzatla doldurmuşlar :F

Son düzenleme:
"Polat Alemdar" çıktı!

53d245ccea93c81b2de910a7.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius