iyi ama sevmiyoruz bizAkif'i izlemedim ama iyidir inşallah.![]()
iyi ama sevmiyoruz bizAkif'i izlemedim ama iyidir inşallah.![]()
Adı benim için iyi başlangıçtı.iyi ama sevmiyoruz biz![]()
olsa buraya yazardı yok demekki abi hayırdır ben yardımcı olayımKadir yok mu ya
aga bende bi süre aga diyodum hatta yaşını bildikten sonra da hep aga dedim sonra abiye alıştım@china_shangai hacı sen 39 yaşında mıdın ? bunca zaman hacı dedim sanada ayıp oldu gibibak hala hacı diyorum
alışkanlık
![]()
Ben daha yeni öğreniyor gibiyim büyük olduğunu biliyordumda bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum 23-24 filan sanıyordumaga bende bi süre aga diyodum hatta yaşını bildikten sonra da hep aga dedim sonra abiye alıştım![]()
babalar gününde o ka forumda tek baba olan adam dedik@china_shangai hacı sen 39 yaşında mıdın ? bunca zaman hacı dedim sanada ayıp oldu gibibak hala hacı diyorum
alışkanlık
![]()
Eyvallah hacı abi@china_shangai hacı sen 39 yaşında mıdın ? bunca zaman hacı dedim sanada ayıp oldu gibibak hala hacı diyorum
alışkanlık
Senin Can'ın saolsun hacı nasıl istersen öyle hitap edebilirsin sorun yok
O günde ben forumda yoksambabalar gününde o ka forumda tek baba olan adam dedik![]()
yok be aga ne 23 24 üBen daha yeni öğreniyor gibiyim büyük olduğunu biliyordumda bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum 23-24 filan sanıyordum![]()
Kurtlar Vadisi Forumdan sen mi getirdin ?yok be aga ne 23 24 ü
çok kral adamdır konuştun mu bilmiyorum ama
foruma kim getirdi abiyi tahmin et
bu arada keşke yönetmen Zübeyr Şaşmaz olsa hem yabancı değil hemde yönetmenliğini çok beğenirim
![]()
![]()
![]()
Hacı abi ne yaEyvallah hacı abi
O günde ben forumda yoksam![]()
Bundan sonra böyle hacı abi diyecemHacı abi ne ya![]()
sonu Tr mi?Kurtlar Vadisi Forumdan sen mi getirdin ?
Oradan deîl başka forumdan
yok aga gofrm danKurtlar Vadisi Forumdan sen mi getirdin ?![]()
Bak bak senyok aga gofrm danorda tanıştık iyi ki tanışmışız diyorum