Hazal Kaya Acun Ilıcalı ile Anlaştı!

Hazal Kaya hayranlarına müjde…

Oyuncu Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisinden sonra dikiş tutturamamıştı. Yapımın ardından oynadığı ‘Balkanlar’ ve ‘A.Ş.K’ dizisi kısa sürede reyting kurbanı olan Hazal Kaya, yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl’ın Şehzade Mustafa’sı Mehmet Günsur’la iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Ay Yapım’la el sıkışan Hazal Kaya, dizide farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. ‘Yolunu kaybeden bir aşkın hikayesi’ sloganından yola çıkarak televizyondaki yerini alacak olan yapımda Hazal Kaya ile Mehmet Günsur, birbirine âşık iki sevgiliyi canlandıracak.

Senaryosunu şu sıralar ‘Güllerin Savaşı’ dizisini kaleme alan Melis Civelek ve Sırma Yanık’ın kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Andaç Haznedaroğlu oturacak.

günlerce böyle bişeyden bahsedecekler sonra tv 8 acun dizden bahsedecekler hangisi dogru insan cılodırtıyorlar bu haberleri getirenler
işallah ay yapımın dizisi doğrudur yoksa yazık olur diziye

Ben de yetişemiyorum artık haberlere. :(

Hangisi doğru bilmiyorum. Hazal için en hayırlısı olsun ama Ay Yapım'ın dizisini şanırım Melis Civelek ve Sırma Yanık kaleme almayacakmış. Ay Yapım senaryoda değişikliğe gitmiş. Bu durumda Hazal Kaya, Burak Özçvit ve Mehmet Günsür tamamen muamma da kalmış sanırım. Hazal Kaya'da diğer teklifleri değerlendirmeye başladı herhalde yani bu habere göre benim anladığım o şu an ama hiçbir kesinlik yok...

İnş. en doğru kararı verir Hazal. Benim fikrim Ay Yapım ile anlaşması. İnş. en doğru seçimi yapar bu sefer. Merakla bekliyorum. :)

Ben de yetişemiyorum artık haberlere. :(

Hangisi doğru bilmiyorum. Hazal için en hayırlısı olsun ama Ay Yapım'ın dizisini şanırım Melis Civelek ve Sırma Yanık kaleme almayacakmış. Ay Yapım senaryoda değişikliğe gitmiş. Bu durumda Hazal Kaya, Burak Özçvit ve Mehmet Günsür tamamen muamma da kalmış sanırım. Hazal Kaya'da diğer teklifleri değerlendirmeye başladı herhalde yani bu habere göre benim anladığım o şu an ama hiçbir kesinlik yok...

İnş. en doğru kararı verir Hazal. Benim fikrim Ay Yapım ile anlaşması. İnş. en doğru seçimi yapar bu sefer. Merakla bekliyorum. :)
Melis Civelek Show Tv'nin başına geçince dizi projesi yatmış olabilir.:X

Acun hani eğlence kanalı olacaktı??? Bence Kim Kardas'ların gibi bi program yapsin Hazal'a :X

Kaprisli halleriyle program gerçekten süper izlenir :X

Son düzenleme:
Esra'nın yerinde ben olsam küserim, Hazal'ın hangi kaprisli hareketlerini gördün?:X

@Forumdash sana nazımız geçiyor, diye şaka yapıyorum. Umarım ciddiye almıyordursun.:)
Akşamdan beridir sende bi fitnelik görüyorum zaten :F:F

[USER=86944]@Forumdash[/USER] sana nazımız geçiyor, diye şaka yapıyorum. Umarım ciddiye almıyordursun.:)
Yok yok alınmadım :X KPA sayfasında bi link vardı ordaki roportajı okuyordum o yuzden geç cvp yazdım:X

Hani Show tv'de bi reality show vardı.Show tv'nin magazin sunucusu olan erkek de vardı o programda. İşte öyle kurmaca bi program. Hazal öyle reality'de kaprisli rolü yapamıcak mı???
Yapar, o her şeyin en iyisini yapar sende biliyorsun. :X Ama ben iddialı diziyle görmek istiyorum onu. :T: 2 yıldır düzgün izleyemedik, çok özledim. Ekranlarda çok özledi onu, izleyiciler de.. :(

Yapar, o her şeyin en iyisini yapar sende biliyorsun. :X Ama ben iddialı diziyle görmek istiyorum onu. :T: 2 yıldır düzgün izleyemedik, çok özledim. Ekranlarda çok özledi onu, izleyiciler de.. :(
Acun reality show'luk bi ışık görmüştür bence :X Ben ordan Hazal'a bi kapı acık bıraktım:X

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919