kaprisli halleri izlettirir mi error error error ...Acun hani eğlence kanalı olacaktı??? Bence Kim Kardas'ların gibi bi program yapsin Hazal'a
Kaprisli halleriyle program gerçekten süper izlenir![]()
kaprisli halleri izlettirir mi error error error ...Acun hani eğlence kanalı olacaktı??? Bence Kim Kardas'ların gibi bi program yapsin Hazal'a
Kaprisli halleriyle program gerçekten süper izlenir![]()
Senin makina bozukkaprisli halleri izlettirir mi error error error ...
hazal kapris yaparsa tv kapatılır benceSenin makina bozuk![]()
Valla Aşk-ı Memnu'da reyting patlatıyorduhazal kapris yaparsa tv kapatılır bence![]()
o mu patlatıyordu yasak aşk mıValla Aşk-ı Memnu'da reyting patlatıyordu![]()
Omu patlatiyordu beren ve kivancmi ????Valla Aşk-ı Memnu'da reyting patlatıyordu![]()
o mu patlatıyordu yasak aşk mı![]()
Kaprisli babasının kızı rolünü oynuyordu. Oyuncak bebek ister gibi Kıvanç'ı kendisine koca yapmak istediOmu patlatiyordu beren ve kivancmi ????
SanmıyorumKaprisli babasının kızı rolünü oynuyordu. Oyuncak bebek ister gibi Kıvanç'ı kendisine koca yapmak istediYalan mı??? Yasak aşkı ne çok reyting çekse de bu yönden de çekti
![]()
Ben de senin dediklerini sanmıyorumSanmıyorum![]()
izleyiciyi ekrana kilitleyen yasak aşktı zaten o sayede 13-14 reytinge çıktı sezon finalinden sonraBen de senin dediklerini sanmıyorumAşk-ı Memnu'da her karakterin bi senaryosu vardı.Tek yaşak aşk değildi
![]()
Sanmiyorum ben bu yonun reyting çektiğini.Kaprisli babasının kızı rolünü oynuyordu. Oyuncak bebek ister gibi Kıvanç'ı kendisine koca yapmak istediYalan mı??? Yasak aşkı ne çok reyting çekse de bu yönden de çekti
![]()
Ben de senin dediklerini sanmıyorumAşk-ı Memnu'da her karakterin bi senaryosu vardı.Tek yaşak aşk değildi
![]()
Aşk-ı Memnu'dan önce bir sürü yasak aşk temalı diziler işlendi, hangileri tuttu? Aşk-ı Memnu senin de dediğin gibi dizide her karakterin ayrı bir hikayesi olmasından dolayı izlendi. Bu kadar net ama anlamak istemeyene hiçbir şey anlatamayız.Kaprisli babasının kızı rolünü oynuyordu. Oyuncak bebek ister gibi Kıvanç'ı kendisine koca yapmak istediYalan mı??? Yasak aşkı ne çok reyting çekse de bu yönden de çekti
![]()