2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çiğdem biraz daha düzgün diyalog kurarsan sevinirim. Sebep ne olursa olsun oy istemek ya da çağrı da bulunmak yasak. Vadi kızının kime vereceği besbelli yani şuna ver buna ver demene gerek yok adresi belli. :)
unuttu byük ihtimalle oy kullanmadıysan kullan diye hatırlatmakta bir zarar yok bence
şimdi kızz vadiye vericek diye ben ona hatırlatmıcakmıyım yanı istedğine vermekte özgür unuttuysa benim hatırlatmam gayet normal birşey

An itibariyle tam 2 saat kaldı. Gelin Vadiciler tren kaçıyor [emoji23]

unuttu byük ihtimalle oy kullanmadıysan kullan diye hatırlatmakta bir zarar yok bence
şimdi kızz vadiye vericek diye ben ona hatırlatmıcakmıyım yanı istedğine vermekte özgür unuttuysa benim hatırlatmam gayet normal birşey
Senin hatırlatman dizinin öne geçmesine neden olur. Zaten kullanacağı varsa kullanır. O zaman ben de gideyim şuan forumda olmayanları toplayayım belki unutmuşlardır diye haber vereyim mantıklı mı sence. :)

Senin hatırlatman dizinin öne geçmesine neden olur. Zaten kullanacağı varsa kullanır. O zaman ben de gideyim şuan forumda olmayanları toplayayım belki unutmuşlardır diye haber vereyim mantıklı mı sence. :)
ayoll haber veren veriyor iştee yoksa 35 34 gibi bir oylama şuan olmazdı burda :kiki::kiki:

Birileri haberi veriyor sen hala oy kullanmak yasak de revan prncss adlı üyenin galipe vereceğini nerden biliyordu pribcess adlı üye kaç gündür ortalıkta yok durdu durdu oylamanın bittiği zamanda mı geldi oyunu kullandı ?

Birileri haberi veriyor sen hala oy kullanmak yasak de revan prncss adlı üyenin galipe vereceğini nerden biliyordu pribcess adlı üye kaç gündür ortalıkta yok durdu durdu oylamanın bittiği zamanda mı geldi oyunu kullandı ?
Yahu Prncss ara ara giriyor foruma sen görmüyorsun sanırım denk gelmemiş sana. Ama onun bu aralar işleri var düzenli olarak takip edemiyor forumu zaten. Bilindiği üzere süper moderatördü kendisi ama sürekli yetişemediği için görevinden bir süreliğine alındı ama ara ara yoklar böyle forumu.

ne cezası alıcam yarın ulaşabilirim ben buna bu gece bitiyormus yanıı etki yapma sansım yok 🙂🙂
Tamam Çiğdem. :)

Vadiye oy veren arkadaşların da çoğu forumla bağlantısı olmayan kişilerdi ama gördüğüm kadarıyla neyse uzatmıyorum benim görevim huzuru sağlamak. :A
Oylama berabere revan geliyor galipe attığını söylüyor bişz 2 dk inanıyoruz arkasından prncess in oy attığını söylüyor ve aslı kahraman kişi o diyor.

Bu forumdan midem bulandı artık ne biçim bir forum ya

Oylama berabere revan geliyor galipe attığını söylüyor bişz 2 dk inanıyoruz arkasından prncess in oy attığını söylüyor ve aslı kahraman kişi o diyor.

Forumumuz herkese açık, dileyen gelir ve kapıları sonuna kadar açar, dileyen de gidebilir yani. Ama huzur bozmaya ya da bozmaya çalışanlara tahammül sınırımız pek yok. Vadi şuan kazansa en fazla tebrik edilecek ve ertesi gün hayat devam edecek kimsinin umrunda bile olmayacak kazandığı bu en favori dizi unvanlığı. O yüzden birbirimizi kırıp incitmek hakaret boyutuna vardırmak yerine durum ne olursa olsun saygınlığımızı koruyabilmemiz. Bu illa ki dizi yarıştırmacası için değil siyasi konularda da aynı durum söz konusu. Dediğim gibi Maskeli insanlara nasıl gidersen insanlar da sana öyle gelir. Burada ben de çok şey gördüm yaşadım ama önemli olan bunlarla nasıl mücadele ettiğin. :)

Sanalda olan bir şeye nasıl bu kadar kafayı takabiliyorsun. Bilgisayarı kapattığın an aklın orda olmamalı.

Senin @Prncss.. dediğin kişi forumun mihenk taşlarından :)

beyler lütfen konuyu uzatmayalım oylama devam ediyor
herkes istediğine verebilir kimseye karışamayız herkes özgür sonuçta :D

ben hala oy kullanmayıp son ana bekleyen kişiler olduğunu düşünüyorum
galip dervişemi verir farkımı açar yoksa vadiye verip kazandırırmı bilmiyorum ama bekleyen kişiler olduğuna eminim en fazla 2 oy daha kullanılıcak bence kısmet kim kazanırsa tebrikelr şimdiden :bhr::bhr:

beyler lütfen bakın biz özgür insanlarız demokratiğiz de :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...