Yav aga adam duruyor son dk ya kadar son dk da oyu atıyor bu hareket bana şüpheli geliyor@Maskeli Fedai abartma aga abartma abartma konuya daha yorum yapmazsanız bitene kadar kendi adıma sevinecem
yok ya aga vadiye attı oyunu kullandı
Ooo kimler gelmiş, hoşgelmiş. Geyik yapmaya kalkacağım da, konu uygun değil. Konunun dışına çıkmayayım.Oyumu kullandım gençler selam
Hoşgeldin Tuğba özlettin kendini demek sen verdin oy he.Oyumu kullandım gençler selam
hoşgeldin prenses te ne yaptın ya vadi varkenOyumu kullandım gençler selam
ne ara kullandınOyumu kullandım gençler selam
sen yapıyosun diyen kimİftira atıp günahımı alma benim facebookum bile yok
Arkadaş oylama süresi 3 günse 3 gün, 5 günse 5 gün. Kim ne zaman isterse kullanır.Yav aga adam duruyor son dk ya kadar son dk da oyu atıyor bu hareket bana şüpheli geliyor
Adamın ne kötü niyeti olacak Allah aşkına. Hem Revan oyunu başta kullandı şu an şaka yapıyor.Yav geç bu işleri unutmuş olamaz mı her türlü olaylar bu oylamada oldu.Adam ilk sayfalarda kullandım diyor ama bekliyor bekliyor son dk da oy atıyor unutmak var unutmak var ama
Ben kullandım Çiko Vadi'ye verdim aslında benim için farketmez 2'side kazansa sevinirim bazı arkadaşlar bu işi kan davasına çeviriyolar gereksiz@ABAY_06 kullanmadı galiba henüz sonra vericem diyordu abayında galip dervişe vericeği için
sansımız bitti galiba
Şakası bile hoş değildiAdamın ne kötü niyeti olacak Allah aşkına. Hem Revan oyunu başta kullandı şu an şaka yapıyor.
nerede kaldu bu kot kafali diyordumDostlar neden bu kadar abarttınız anlamadım ki. Hayır Kurtlar Vadisi Pusu zaten kendini kanıtlamış, fenomen olmuş bir dizi burada zirvede olması ya da olmaması diziyi ne alçaltır ne de yükseltir. Bu Galip Derviş için de geçerli. Kim kazanırsa kazansın bu maçı hakeden Sevdaluktu.
butür hitap etme lütfen bir daha bana yoksa hiç yazma yanı oakdar uyuz oluyorum o hitap şekline 😵😵@Maskeli Fedai abartma aga abartma abartma konuya daha yorum yapmazsanız bitene kadar kendi adıma sevinecem
yok ya aga vadiye attı oyunu kullandı
Yok unutmuşum eğer Vadiye atarsam direkt kazanıyor.Adamın ne kötü niyeti olacak Allah aşkına. Hem Revan oyunu başta kullandı şu an şaka yapıyor.