yabancı dizileri bilezik yapar koluna takar [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG]dedim ben sana türk dizisi olduğunu bilmesem yabancı dizi başlıyor sanardım vlla![]()
yabancı dizileri bilezik yapar koluna takar [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG]dedim ben sana türk dizisi olduğunu bilmesem yabancı dizi başlıyor sanardım vlla![]()
Mahidevran'lı olmalıydı neticede ilk sezon en önemli role sahipti.vışşhhh olaya bak![]()
yok artık baştan beri hürrem-pargalı-süloyduMahidevran'lı olmalıydı neticede ilk sezon en önemli role sahipti.![]()
Tekrarlarını izlerken dk tutucam bakalım hangisi daha ağırmış.yok artık baştan beri hürrem-pargalı-süloydu![]()
tut tutTekrarlarını izlerken dk tutucam bakalım hangisi daha ağırmış.![]()
Keyif benim değil mi istediğim zaman bakarım.tut tutyeni konuya bak
![]()
vay totoşbaşı seni.ssKeyif benim değil mi istediğim zaman bakarım.![]()
Ya millet gerçekten kafayı sıyırmış.Hürrem terliği hürrem tokası hürrem tacı hürrem kokusu hürrem hamam otu yağıgalip kazanırsa herkese [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] lokumu@Çiğdem- @destere @*YıldırıM* @sürgünüm @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 38347
kadın her yeri ile popüler her yeri ile kazandırıyorYa millet gerçekten kafayı sıyırmış.Hürrem terliği hürrem tokası hürrem tacı hürrem kokusu hürrem hamam otu yağıhürrem lokumu hürrem yüzüğü hürrem elbisesi.
![]()
Bu yorum uyarı alır demedi demekadın her yeri ile popüler her yeri ile kazandırıyor![]()
nesi varmış yorumun kadının kıyafeti,kokusu,lokumu,tüy dökücüsü her şeyi var
Hürrem lokumuda mı varmış 1 yaşıma daha girdim. ama ben Kurtlar Vadisi'nin kazanmasını istiyorum.galip kazanırsa herkese [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] lokumu@Çiğdem- @destere @*YıldırıM* @sürgünüm @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 38347
Her yeri dedin ona dedimnesi varmış yorumun kadının kıyafeti,kokusu,lokumu,tüy dökücüsü her şeyi var![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in her yeri ilgi çekiyorHer yeri dedin ona dedim![]()
Pu senin suratına şopar artık o bir anne öyle söylenir mi[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in her yeri ilgi çekiyor![]()