'Hümeyra' Yalan Dünya'da Yer Almayacak!

Pek inandırıcı gelmedi haber bana ama çıkmışsa kötü olmuş dizi için. İyi bir karakter. Ama diziye büyük bir etki yapmaz çünkü çok fazla karakter var.

@RevaN'ın dediği gibi sezon finalinde diziden ayrılacağının sinyalini vermişti zaten, "çıkarıldı" haberi bana pek inandırıcı gelmedi. :)

Ama Kanal D'me yetmez 1 reyting sezon ortasında yayından kaldırır. :F
1 reyting alırsa konuşuruz bu konuda. Sonuçta ortalaması 3.40 gibi birşeydi ki, A/B ortalaması da 6'nın üzerinde.

Sonuçta TRT'ye de yetmemiş ki final bile yapmadan kaldırdılar Leyla ile Mecnun'u. Ne yani dalga mı geçelim Leyla ile Mecnun'nun 1 reyting barajını bile aşamayıp 0'larda kalmasından. :)

1 reyting alırsa konuşuruz bu konuda. Sonuçta ortalaması 3.40 gibi birşeydi ki, A/B ortalaması da 6'nın üzerinde.

Sonuçta TRT'ye de yetmemiş ki final bile yapmadan kaldırdılar Leyla ile Mecnun'u. Ne yani dalga mı geçelim Leyla ile Mecnun'nun 1 reyting barajını bile aşamayıp 0'larda kalmasından. :)
Yayından kaldırılınca bu mesajını beğenirim ok. :F

"Çıkarıl"dıysa yapıma diyecek bir şey bulamıyorum. Hem ayıp, hemde büyük terbiyesizlik bu...

Yeni dizisini merakla bekliyor olacağım. İnş. güzel bir dram dizisiyle görürüz Hümeyra'yı. Melekler Korusu'ndan sonra göremedik dramda onu...

Bitsin bence artık ocağa kalmaz biter:D
Bu diziyi 3.isim kurtarabilir:)
1.Engin Günaydın
2.Binnur Kaya
3.Evrim Akın
bu 3 isimden biri hatta 2si olursa dizinin reytingleri yükselir:)

"Çıkarıl"dıysa yapıma diyecek bir şey bulamıyorum. Hem ayıp, hemde büyük terbiyesizlik bu...

Yeni dizisini merakla bekliyor olacağım. İnş. güzel bir dram dizisiyle görürüz Hümeyra'yı. Melekler Korusu'ndan sonra göremedik dramda onu...
Esra herkes çıkarıldı lafına bozulmuş ama Hürriyet'in haberi. (bugüne kadar kaynaksız hiçbir haber yapmadım)

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919