'Hümeyra' Yalan Dünya'da Yer Almayacak!

:Fokey tamam ama bu kadın zaten dizide etkisizdi yani birşey olmaz bana göre zerrin dışında hepsi etkisiz vasfiye bile:D
Kardeş Payında feyza favorim:)
İzlemediğim dizi hakkında eleştiri yapmayı uygun görmüyorum.:)

Avrupa Yakası'ndaki aradığım tadı bulsam izlerim, yine de erkrandaki birçok işten iyidir Yalan Dünya.:X

eski reytinglerinin 3te 1ini anca alıyor ama:X

kardeş payı sosyal emdya dizisi işler güçler gibi :X kitlesi sınırlı o kitle gülüyordur ben pek beğenmiyorum:X
Hala sosyal medya diyip küçültüyorsun, bu adamların yaptıkları film 7 milyonun üstünde izlendi.:)

totalde 8..2 reyting ab de 13 reyting mi alıyordu:D
zönk (b)

Hala sosyal medya diyip küçültüyorsun, bu adamların yaptıkları film 7 milyonun üstünde izlendi.:)
sinema izleyicisi ile tv izleyicisi farklı kenanın berenin hangi filmi 4 milyondan fazla izlenmiş ama dizileri izleniyor; aynı şekilde recep ivedik tv programı olarak tv 8 de atv de ne ka izlendi ama sinemada rekor kırdı:X

ayrıca diziyi küçültmüyorum :) her sosyal medya dizisi aynı değil :X

zönk (b)

sinema izleyicisi ile tv izleyicisi farklı kenanın berenin hangi filmi 4 milyondan fazla izlenmiş ama dizileri izleniyor; aynı şekilde recep ivedik tv programı olarak tv 8 de atv de ne ka izlendi ama sinemada rekor kırdı:X

Hıııh öyle haksız olunca zönk ya da melun değil mi şopar:A:bağır:

zönk (b)

Kardeş Payı ortalama Türk insanının anlayabileceği bir mizaha sahip, Yalan Dünya öyle değil.:)

Kardeş Payı ortalama Türk insanının anlayabileceği bir mizaha sahip, Yalan Dünya öyle değil.:)
Bence Kardeş Payı da dahil olmak üzere AK-MC ikilisinin yaptığı tüm işler içinde çok fazla nükte barındırmayan bundan dolayı da genel olarak ABC izleyicisinin beğendiği işler. Ama Yalan Dünya olayların döndüğü mekandan ve barındırdığı çok ince mizah anlayışından dolayı A++ izleyici kitlesine hitap ediyor. Bir Avrupa Yakası olamaması da bundan dolayı.

Tıpkı ÇD 2003 -ÇD 2014 arasındaki büyük evrim gibi [emoji2]

Benim başlıkta içerikte farklı onu nerden çıkardın.:)
:X

Ben orada editör olarak başlığı da içeriğide değiştirmemiz gerekiyor manasında dedim. Sadece sana demiş gibi olmuşum da. :F

İçerik olarak bir sorun yok, genelde haberlerini beğenirim. Bir Seda Sayan bir de bu haberini beğenmedim. "Çıkarıldı" yerine "Yer Almayacak" kelimesini koymak çok zor değil. :)