2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin bu yazı geçerliğini yitirdi galiba? xemrexxx etiketle oy istedi sadece mesaj apar topar silindi. Yazı geçerliğini yitirmedise xemrexx oy hakkı elinden alınması lazım .Bu mesajı Polat Şaşmaz'a yazmışsın ama adam etiketleme yapmıyor sadece vadiciler nerdesiniz diyor ? he şimdi dersen konu uplatarak oy istiyor diye senin modun,süper modun her gün uplata uplata Galip Derviş yaza yaza dilime takıldı Galip Derviş . Eleştirimi değerlendirirsen sevinirim ):

@OzaN @sürgünüm yanlışlıkla oy attım diyor nasıl düzeltinmiyor? daha öncekilerde farklıdı bilerek atılmıştı o oylar şimdi ki ise farklı .İster düzelt ister düzeltme admin benim gözümde şu an oylama 30:30 .Umarım şu haksızlığı düzeltirsin .
@Polat Şaşmaz'ın yazdığı mesaj da 2 üyeye etiketleme vardı. :) OzaN alıntısında silmiş o etiketlenenleri. :)

Konuyu uplatmak yasak değil, istediğin kadar uplatalabilirsin, aşırıya kaçmamak suretiyle tabii ki. :)

Oylamaya müdahale etmek yasak, hiç bir surette. :) Bu kural önceki senelerde de yapılmıştı ve o zamandan bu zamana kadar geçen süredeki tavır hiçbir zaman değişmemiştir. :)

Admin bu yazı geçerliğini yitirdi galiba? xemrexxx etiketle oy istedi sadece mesaj apar topar silindi. Yazı geçerliğini yitirmedise xemrexx oy hakkı elinden alınması lazım .Bu mesajı Polat Şaşmaz'a yazmışsın ama adam etiketleme yapmıyor sadece vadiciler nerdesiniz diyor ? he şimdi dersen konu uplatarak oy istiyor diye senin modun,süper modun her gün uplata uplata Galip Derviş yaza yaza dilime takıldı Galip Derviş . Eleştirimi değerlendirirsen sevinirim ):

@OzaN @sürgünüm yanlışlıkla oy attım diyor nasıl düzeltinmiyor? daha öncekilerde farklıdı bilerek atılmıştı o oylar şimdi ki ise farklı .İster düzelt ister düzeltme admin benim gözümde şu an oylama 30:30 .Umarım şu haksızlığı düzeltirsin .
ben oy istemedim oyunu kullan dedim zaten @ABAY_06 vadiyr kullandı :)

Kesinlikle katılıyorum

fazla söze gerek yok haksızlıklar bitmez..

@OzaN öncekilerde haklısın bilerek atılmıştı oylar ve sonradan fikir değiştirilmişti ama burda fikir değiştirme yok bişey yok sadece vadiye atmak isterken yanlış şıkkı işaretlemiş bu nasıl düzeltilmez ki burası bi forum ysk değil
önceden böyle haksız durumlara müdahale edilirdi ama artık hiçbir şey yapılmıyor sürgünüm oyunun vadiye verilmesi gerekiyor sevgili admin :)

@Polat Şaşmaz'ın yazdığı mesaj da 2 üyeye etiketleme vardı. :) OzaN alıntısında silmiş o etiketlenenleri. :)

Konuyu uplatmak yasak değil, istediğin kadar uplatalabilirsin, aşırıya kaçmamak suretiyle tabii ki. :)

Oylamaya müdahale etmek yasak, hiç bir surette. :) Bu kural önceki senelerde de yapılmıştı ve o zamandan bu zamana kadar geçen süredeki tavır hiçbir zaman değişmemiştir. :)
Bilmiyordum etiketlediğini ben uplattı diye ozan öyle mesaj yazdı sandım o zaman sıkıntı yok .Tek sıkıntı şu Sürgünüm oyunu vadiye attı işaretlerken yanlış işaretlemiş daha öncelerinde böyle bir söz konusu değildi bu olay farklı .

ben oy istemedim oyunu kullan dedim zaten @ABAY_06 vadiyr kullandı :)
o etiketlemede ki amacını biliyorum ben .Abay 06 vadiye atması bunu değiştirmez

Son düzenleme:
Bilmiyordum etiketlediği ben uplattı diye ozan öyle mesaj yazdı sandım o zaman sıkıntı yok .Tek sıkıntı şu Sürgünüm oyunu vadiye attı işaretlerken yanlış işaretlemiş daha öncelerinde böyle bir söz konusu değildi bu olay farklı .

o etiketlemede ki amacını biliyorum ben .Abay 06 vadiye atması bunu değiştirmez
milletin içini okuyarak suçlama yapamazsın panpa :X

Bu sene bayağı heyecanlı geçiyor.Daha 1 gün var.Muhtemelen kazanan 1 oy farkla kazanacak:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...