Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Onlar daha kucuk ablasi :)))
yok olabilir o dönemi izleyemeyen çok yeni nesil var 16 17 18 yas gurubu 6-7-8 yaslarında olduğundan hatırlayamaz ama daha öncelerden netten izlemeleri lazımdı bence
sankı bana kurtlar vadisini daha yeni takip etmeye basladılar gibi geldi ondan dedim 🙂
🙂

@Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz siz eski kurtlar vadisini izlemedinizmi orasını anlayamadım birtürlü eski bölümleri izlerken görüyorum sürekli sizleride ilk defa izliyorsunuz gibi yazıyorsunuz

😱😱
Ben Vadinin kolajlarını bile ilk defa izliyorum gibi yazıyorum her ne kadar izlesem de benim için hepsi yeni bölüm gibidir 2 sene önceyi hatırlıyorum internetim gitmişti internetten Vadinin 179.bölümünü indirmiştim 2.dönem full onu izlemiştim arkadaşlar diyorlardı sen bıkmıyon mu falan ben de aynısını diyordum her bölüm benim için yeni bölüm gibidir defalarca izlesemde :D

Şu kadar söylim
Kurtlar Vadisini 6 kere baştan sona bitirdim belki daha fazla
Kurtlar Vadisi Pusu 1-160 1-2 kere o zamanlar yeniden izlemek diye bir şey yoktu bende bir yeni bölüme bir de kolaja bakardım
Kurtlar Vadisi Pusu 160-229 6-7 kere

Ben Vadinin kolajlarını bile ilk defa izliyorum gibi yazıyorum her ne kadar izlesem de benim için hepsi yeni bölüm gibidir 2 sene önceyi hatırlıyorum internetim gitmişti internetten Vadinin 179.bölümünü indirmiştim 2.dönem full onu izlemiştim arkadaşlar diyorlardı sen bıkmıyon mu falan ben de aynısını diyordum her bölüm benim için yeni bölüm gibidir defalarca izlesemde :D
bana yeni takip ediyormussunuz gibi geldide ondan sorayım dedim çünkü sıkı takipçilerisiniz vadinin şaşırmıstım yanı 🙂
🙂

O nedenden dolayı ben Pusunun 1-160 arası eski bölümlerini tamamen unuttum yoksa 6-7 kere seyretseydim hafızamda kalırdı :D

bana yeni takip ediyormussunuz gibi geldide ondan sorayım dedim çünkü sıkı takipçilerisiniz vadinin şaşırmıstım yanı 🙂
🙂
Yok ya ben ilk Vadinin 1.bölümünden beri seyrediyorum. Kuzenler sağolsun ilk onlar başlattı :D

Tamamen unuttum derken senaryoyu hatırlıyorum ama bazı yerlerini hatırlamıyorum mesela Cavit Akarsuyu unutmuşum

Son düzenleme:

Şu kadar söylim
Kurtlar Vadisini 6 kere baştan sona bitirdim belki daha fazla
Kurtlar Vadisi Pusu 1-160 1-2 kere o zamanlar yeniden izlemek diye bir şey yoktu bende bir yeni bölüme bir de kolaja bakardım
Kurtlar Vadisi Pusu 160-229 6-7 kere
Çü§§ ne olm bu repeteler :))))

Yok yani abdulheyi hatirliyon deil mi ali candanin mevlutunde limonota dagitiyordu sonra patladi gitti:))))
Evet 2.bölümde falan dağıtıyordu bende geçen senelerde farketmiştim önceden digitürk vermiyordu kanal avrupa veriyordu annemle baya bir şaşırmıştık :D Önceden farkedememiştim :D

Evet 2.bölümde falan dağıtıyordu bende geçen senelerde farketmiştim önceden digitürk vermiyordu kanal avrupa veriyordu annemle baya bir şaşırmıştık :D Önceden farkedememiştim :D
Abdulhey olayini sunun icin dedim cayci olsak keske pana filime oradan da mutlaka diziye kaydirilardi bak necati beyin özel isleriyle ilgilenen ve ayni zamanda da özel soforlugunu yapan cahittte patladi gitti:))) pana filime girdin mi potansiyel oyuncu olarak cikiyorsun:)))

Abdulhey olayini sunun icin dedim cayci olsak keske pana filime oradan da mutlaka diziye kaydirilardi bak necati beyin özel isleriyle ilgilenen ve ayni zamanda da özel soforlugunu yapan cahittte patladi gitti:))) pana filime girdin mi potansiyel oyuncu olarak cikiyorsun:)))
Evet abi 11 senedir Vadide oynamayan kalmadı normal karşılıyorum ben bizde girsek oraya çaycı olarak falan bizi de alırlar :D

@Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz siz eski kurtlar vadisini izlemedinizmi orasını anlayamadım birtürlü eski bölümleri izlerken görüyorum sürekli sizleride ilk defa izliyorsunuz gibi yazıyorsunuz

😱😱
Ben Vadiye 55.bölümde başladım işte final bölümünü kadar izledim.Sonra show da tekrarları verildi o esnada eksik bölümleri tamamladım.Pusu da bile tek bir bölüm kaçırmadım.Eski Vadiye başlamak istiyordum falan başladık işte şu an 38.bölümdeyim hala ilk günkü gibi heyecanlandırıyor.Koyu bir vadiciyimdir ben.Sınavda yapabilirsiniz isterseniz Vadiyle ilgili :A

Son düzenleme:
agalar vadinin pusu serisinde en efsane aksiyonlu bölümlerinden birini söyleyin indirip izlicem