aga nerlerdesin ya öğlen bi kayboldun
Vadi izliyordum ara ara foruma mesaj yazıyordumaga nerlerdesin ya öğlen bi kayboldun
hangi bölümdesinVadi izliyordum ara ara foruma mesaj yazıyordum![]()
43 bitti.Sonunda Çakır vuruldu.Çakır Merali hiç sevmezdi bir nebze ölümü Meralin yüzünden olduhangi bölümdesin
gıım hycnlı bölümlerdesin sana iyi keyifler43 bitti.Sonunda Çakır vuruldu.Çakır Merali hiç sevmezdi bir nebze ölümü Meralin yüzünden oldu![]()
kimle aga biraz aç sana meseleyiBugün baya kavga ettik ya adam üstüme çıkmış tepiniyodu çaktım dirseği
Sağol.Diğer bölüm Çakır hastaneye yetiştirilecekgıım hycnlı bölümlerdesin sana iyi keyifler
Abi senarist grubu Pana Yazım Grubu herhalde@-KADiR- haber yok mu vadiden
yok abi mlsf bi bilgide yok oyuncu haberide yok ne olacak bizim halimiz@-KADiR- haber yok mu vadiden
senaristleri bilmem de ünlü bir oyuncu katılmış olsaydı habrimiz olurduAğustos olmuş cekimlere15 gün kalmış hala haber yok
Büyük ihtimalle Pana Yazım Grubudur abi.Kanal D de olmasa işimiz zorAbi senarist grubu Pana Yazım Grubu herhaldeNerede yazıyor
senarist tamam da bu satten sonra oyuncu takviyeside elzem artıkBüyük ihtimalle Pana Yazım Grubudur abi.Kanal D de olmasa işimiz zor
Valla pana yazım grubu olursa işimiz çok zor