Star Güzel Köylü - Dizi Yorumları

En iyi bölüm değil ama sanırım en komik bölümü izliyoruz. Ağlama sahnelerinde çok güldüm. :A
Güzel ve baya komik bir bölümdü. :D Muhtar Niyazi ve Hüsnü'nün ağlama sahneleri kopardı. :F Gül - Cemal sahnesi azdı hep şu Sultan Ana yüzünden. :T: Ama haftaya sahneleri artacak gibi fragmanda Gül Cemal'e önemli olan bilekte değil aşkta kazanmak diyor. :bhr:

Bu arada dizi haftaya olmaz diye düşünüyordum bayram dolayısıyla varmış güzel oldu. :Z
Valla ben de izledim kötü yorum yapacaktım sizin için yapmıyorum. :D

İzledim bi 30 dk falan, ne biliyim içi çok boş geldi dizinin, belli bir konusu yok yeni sezon yorumları yapılıyor ama dizinin o kadar bölüm ilerleyecek kapasitesi yok bence.. :D

@xBUGRAx sen neden bıraktın? :D
İstanbul sahnelerini sevmiştim ben. :D Baba Ocağı, Dürüye'nin Güğümleri'ni falan da izlememiştim pek sevmiyorum o yöreyi galiba. :A

İzledim bi 30 dk falan, ne biliyim içi çok boş geldi dizinin, belli bir konusu yok yeni sezon yorumları yapılıyor ama dizinin o kadar bölüm ilerleyecek kapasitesi yok bence.. :D

@xBUGRAx sen neden bıraktın? :D
Pt-2'de devam etse bari BHUV gibi. :bhr: Hem kanalın diğer dizilerinin Güzel Köylü'den daha çok izleneceği ne malum. :A

Nerede bu millet diziyi izlemiyor musunuz?
@Bully @Yiğitt
@cookies
sende izle yatağına uzan al eline nane limonunu ve diziyi keyifle izle
@eros @Çiğdem- açın diziyi biraz kalite görün bire:bağır:
izliyorum zaten :)
ben izlemiyorum bu dizyi beşiktaş maçına bakıyorduk babamlarla 🙂
🙂
bakacak yer yok burda kac kac gidiyo ?
Özetleri var gollerine bakarsın o kadar:D

Nerede bu millet diziyi izlemiyor musunuz?
@Bully @Yiğitt
@cookies
sende izle yatağına uzan al eline nane limonunu ve diziyi keyifle izle
@eros @Çiğdem- açın diziyi biraz kalite görün bire:bağır:
İzledim bölümü. :D Çok güzeldi Gül ve Cemal gitgide yakınlaşıyorlar. :Z Bünyamin de iyi güldürüyor valla ya dizinin en komik karakteri. :D

Geçen haftadan daha dolu bir bölümdü. Bayram olsa bile yükselme şansı var.
Bayramın son gününe denk gelmesi avantaj olabilir aslında. İnsanlar döner sonuçta tatilden bugün. :D