Star Güzel Köylü - Dizi Yorumları

Fragmanlar yine birbirinden harika!
Merakla bekliyorum

Aşk başlıyor :D. Cemal keşke Kamurana aşık değilim deseydi, kalbim boş değince Gül yanlış anladı. :(
Gül de az değil :D önce Kamuranı sonra Cemalı yokladı aralarında bir sey var mi diye. :D :D

Güzel başladı bölüm muhtarın tansiyonu Gül'ün ablasını görünce fırlıyor çok iyi ya. :F Gül'ün kardeşlerinin köye gelmesi diziye iyi hareket getirecek. Gül-Cemal sahnelerini bekliyoruz. :D

Yarin reytingleri düşecek gibi İlk uç bölümdeki heyecan ve konu bolluğu yok yarim saat türkü çağırdılar gören de x faktör köy Işığı cekiyorlar sanacak)))

Son düzenleme:
1. ve 2. bölümden daha yavaş ama 3. bölümden daha eğlenceli bir bölüm olmuş. Ben bu bölümü de sevdim! Emeklere sağlık :)

Çok güzel bölümdü bence özellikle geçen bölümün sıkıcılığından sonra bu bölüm iyi geldi. :D Gül de Cemal'e abayı yaktı artık güzel Kaan ve Kamuran'a da fena basıldılar bekliyoruz gelecek haftayı. :A

Bu bölümde çok güzeldi hele ki ineklerin olduğu sahneler...
Reytinglerde başarılı bir grafik çıkarmasını bekliyorum

Güzel ve baya komik bir bölümdü. :D Muhtar Niyazi ve Hüsnü'nün ağlama sahneleri kopardı. :F Gül - Cemal sahnesi azdı hep şu Sultan Ana yüzünden. :T: Ama haftaya sahneleri artacak gibi fragmanda Gül Cemal'e önemli olan bilekte değil aşkta kazanmak diyor. :bhr:

Bu arada dizi haftaya olmaz diye düşünüyordum bayram dolayısıyla varmış güzel oldu. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy