İşte 2 tane linkhangisini aga? bir hatırlatabilir misn
çok teşekkürler faydalı oldu ilk kez okudum şimdi kafam daha da karıştı
eyvallah aga , şimdi ne desem bilemedim yine öfkem kabardı bunlar var ya kıskançlıktan çatlıyorlar beter olsunlar bunların adı kalmadı ama necati şaşmaz hala dimdik ayakta
aga onlar kimki necati şaşmaz ı ezsinler ancak kendi zavallılıklarını gözler önüne seriyorlar kıskanç melunlarhttp://www.haber7.com/medya/haber/182902-oktar-kaynarcanin-necati-sasmaz-kini-bitmemis
Pes diyorum gercekten.. Necati Sasmaz basindan beri ezmisler..
İkisininde adı yok şu an piyasadaeyvallah aga , şimdi ne desem bilemedim yine öfkem kabardı bunlar var ya kıskançlıktan çatlıyorlar beter olsunlar bunların adı kalmadı ama necati şaşmaz hala dimdik ayakta
aga onlar kimki necati şaşmaz ı ezsinler ancak kendi zavallılıklarını gözler önüne seriyorlar kıskanç melunlar
aynen ben necati şaşmaz ı bu yüden seviyorum, yıllardır kimseye .ok attığını görmedimİkisininde adı yok şu an piyasada
Aynen adam gibi adamdır.Necati Şaşmaz.aynen ben necati şaşmaz ı bu yüden seviyorum, yıllardır kimseye .ok attığını görmedim
Adamalr Vadi sayesinde meşhur oluyorlar ama sonra kötülüyorlar.Aslan Akbeyinde Polata çok kötü sözleri varaga şu cem davranlı proğram ve kelebek teki röportajı görmemiştim
aynen işte ben bunları bu yüzden sevmiyorum itlr bile yediği kaba pislemez diye bir laf var insan vicdanlı olmalı var olan şeyleri inkar etmemeli ve minnet duygusunu hep yaşamalı kardeşim adamın oyunculuğunu beğenmiyorsan adamsan en baştan söylersin o varsa ben yokum diye sonrasında konuşursan ben sana adam falan dememAdamalr Vadi sayesinde meşhur oluyorlar ama sonra kötülüyorlar.Aslan Akbeyinde Polata çok kötü sözleri var
Haci it ürür kervan yürür biz i§imize bakalim onlarin necati beye kar§i kini dindar olmasi birde ogunlerde cikan kadiri tarikati haberleridireyvallah aga , şimdi ne desem bilemedim yine öfkem kabardı bunlar var ya kıskançlıktan çatlıyorlar beter olsunlar bunların adı kalmadı ama necati şaşmaz hala dimdik ayakta
aga onlar kimki necati şaşmaz ı ezsinler ancak kendi zavallılıklarını gözler önüne seriyorlar kıskanç melunlar
ilginç bir tespit tarikat haberlerinde ne çıkmıştı kiHaci it ürür kervan yürür biz i§imize bakalim onlarin necati beye kar§i kini dindar olmasi birde ogunlerde cikan kadiri tarikati haberleridir
abi tabi ki bazı şeyleri biliyorum ama herşeyi bilmiyorum sonuçta o yıllarda ben 9-10 yaşındaydım 😀 birde extra ne öğrenirim diye soruyorum ne demişler bin bilsende bir bilene sorilginç bir tespit tarikat haberlerinde ne çıkmıştı ki
Oooo hacı sende geçmişle ilgili birşey bilmiyom öğünün hürriyet gazetesinin haberlerine bak kadiri tarikatının mensubu diye çarşaf çarşaf haberler çıktı Karahallı karakteride o yüzden çıktı diziden ben atatürkçülüğüm yobazlarla işim olmaz demişti
Eyvallah kardeşimabi tabi ki bazı şeyleri biliyorum ama herşeyi bilmiyorum sonuçta o yıllarda ben 9-10 yaşındaydım 😀 birde extra ne öğrenirim diye soruyorum ne demişler bin bilsende bir bilene sor
ayrıca sınavada çekebilirsin vadi konusunda iddialıyımdır 😀
@china_shangai abi @Maskeli Fedai geldi iyide oldu hani biraz yalnızlıktan kurtulduk