Walter'ın son hali sandım yeminlen.Aslında Feridun Düzağaç baya Walter?
Saçlar gitse sakallar azalsa kızıla boyansa biraz da boyu uzasa tam olur )
son hali baya sakallı saçlı falan, inzivaya mı çekilmiş nolmuş yoksa..Walter'ın son hali sandım yeminlen.
Film teklifleri geliyordur şimdi ona. İnziva vakti değil.son hali baya sakallı saçlı falan, inzivaya mı çekilmiş nolmuş yoksa..
walta niye film teklifi gelsinFilm teklifleri geliyordur şimdi ona. İnziva vakti değil.
Belki Emmy'ler kazadığından, belki bu kadar popüler ve başarılı bir dizide rol aldığından.walta niye film teklifi gelsin
yahu bryan cranston dan değil dizideki waltdan bahsediyorum benBelki Emmy'ler kazadığından, belki bu kadar popüler ve başarılı bir dizide rol aldığından.
Walt'a teklif geleceğini neden söyleyeyim ki? Sonuyla ilgili spoiler yemediysen açma!yahu bryan cranston dan değil dizideki waltdan bahsediyorum ben
ne bileyim ben walttan bahsederken film falan diyen sendin. açmayayım dedim ama alıntı sağolsun spoi falan dinlemiyorWalt'a teklif geleceğini neden söyleyeyim ki? Sonuyla ilgili spoiler yemediysen açma!Cehennemde zebanilerle mi film çekecek?
Sen zaten o spoilerı biliyordun ki?ne bileyim ben walttan bahsederken film falan diyen sendin. açmayayım dedim ama alıntı sağolsun spoi falan dinlemiyor
( belki cennete gider.ss
olsun belki başka bir spoi falan çıkar diye şeyettim biliyorsun paratonal gibiyim spoiler ları çekiyorum kendime geçen mantıken kendime kendime spoi vermiştim senin mesajındanSen zaten o spoilerı biliyordun ki?
Sanmam.
Yorumlarımı okuma o zaman.olsun belki başka bir spoi falan çıkar diye şeyettim biliyorsun paratonal gibiyim spoiler ları çekiyorum kendime geçen mantıken kendime kendime spoi vermiştim senin mesajından
aman gerçi giderse gitsin aşçı
yok la aslında asıl suçlu Ozandı hem spoi dışındaki kısmı diyorum benYorumlarımı okuma o zaman.
Aynen, oradaki spoilerı yemen çok kötüydü.yok la aslında asıl suçlu Ozandı hem spoi dışındaki kısmı diyorum ben
kaderin cilvesi işte bunlarAynen, oradaki spoilerı yemen çok kötüydü.
Günde bir bölüm yetiyor şu an. Belki ileride kararlaştırıp 2'ye çıkarabiliriz. @gundix123 ile.@berkann En iyi bölümlerdesin. Tempoyu arttır biraz.