Hazal Kaya'nın Partneri Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1406460903.jpg

Hazal Kaya'nın yeni dizisinde erkek başrol oyuncusu belli oldu.

Senaryosunu "Güllerin Savaşı" dizisinin senaristlerinden Melis Civelek ve Sırma Yanık'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Andaç Haznedaroğlu'nun oturacağı ‘Yolunu kaybeden bir aşkın hikayesi’ sloganından yola çıkarak televizyondaki yerini alacak olan yapımda Hazal Kaya'ın partneri Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mustafa'sı Mehmet Günsür oldu.

Ay Yapım imzalı dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ilerleyen günlerde netleşecek.

Açık ve net beğenmedim:( Mehmet'in yüzü artık baabk baby face filan da değil ki:T: Yine de hayırlısı olsun bakarız :X

süper haber istedim gibi işallah atv olur ay yapım yeni dizimi yapacak burak için seneye kafam karıştı star tvde olaçmış denildi
bu dizi ay yapım atvde olur işallah haydi hayırlısı

Tanıtımı görmeden inanmamak gerek. Mehmet Günsür çok iyi seçim o ayrı konu tabi.

Burak Özçivit ile başrolde oynarlarsa dizi batar demiştim Ay Yapım'da bunu görmüş olmalı.:)
Bu konuyu ayrıca daha önce konuşmuştuk. Karakterini seversen oyuncuyu da beğenirsin dizide. :)

Bende Engin Akyürek'i sevmiyorum ama dizideki karakteri iyi, Tuba'da onun iticiliğini kapatıyor. Hiçbir sorun yok izlerken. :)

Melis Civelek isiyse yuzde 100 Show da olur hic dusunmeyin. Bir kanalin genel muduruyken baska kanala is yapmasi mumkun olmaz. Gullerin Savasi da her an transfer olabilir diye bekliyorum

Bu konuyu ayrıca daha önce konuşmuştuk. Karakterini seversen oyuncuyu da beğenirsin dizide. :)

Bende Engin Akyürek'i sevmiyorum ama dizideki karakteri iyi, Tuba'da onun iticiliğini kapatıyor. Hiçbir sorun yok izlerken. :)
Sen anlamadın olayı, benim için problem yok.:)

Kapı kapı dolaş o zaman bu söylediklerini millete anlat .:)

Burak ile Hazal'lı dizi tutmazdı, umarım üçü aynı dizide yer alır.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy