"The Affair" Dizisinin Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu - SHOWTIME

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
15z1205.jpg

Geçen yıldan bu yana dedikoduları dönen ve yılın ilk aylarında Showtime tarafından 10 bölümlük ilk sezon onayını kapan "The Affair" dizisinin fragmanı ve yayın tarihi belli oldu.

Dizinin fragmanı ve yayın tarihine geçmeden önce biraz dizi hakkında bilgi verelim.
Dizinin başrollerinin üstlenen "Dawson's Creek" ve "Fringe" gibi uzun soluklu dizilere imza atan Joshua Jackson (Cole) Ruth Wilson (Alison), Dominic West (Noah), Maura Tierney (Helen) üstleniyor.

Dizinin konusu ise şöyle; "Cole" ile evli olan "Alison", bir trajedinin ardından evliliğindeki ve hayatındaki parçaları birleştirmeye çalişan genç ve güzel bir garsondur. New York'ta hem yazarlık hem de öğretmenlik yapan Noah'ın mutlu bir evliliği vardır. Kayınbabasının Long Island'da olan malikanesinde tatil yapacak olan Noah, burada Alison ile tanışır. Alison ve Cole'un ilişkileri bundan sonra daha karmaşık bir hal alır.

Erkek ve kadının farklı bakış açılarını ele alarak, evlilik dışı olan ilişkileri duygusal etkilerini inceleyen kırşkırtıcı bir dram dizisi olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

"The Affair" 19 Ekim Pazar akşamı Showtime ekranlarında boy gösterecek.

İşte O Dİzinin Fragmanı;

Teaser 2

Son düzenleme:
Sanırım bu da Showtime'ın Big Love'ı olacak (b) Homeland'ten sonra başlayacaği için indiririz ilk bölümü :X

@destere bi göz at tam senlik saheler dolu :X

Şans veririm mutlaka, aslında konusu çok farklı bir şey vaad etmiyor ama işte Showtime dizisini es geçmek olmaz. :)

@destere'nin kesin ilgisini çekecektir, başrolde de The Wire'dan tanıdığımız Dominic West var. :):)

Şans veririm mutlaka, aslında konusu çok farklı bir şey vaad etmiyor ama işte Showtime dizisini es geçmek olmaz. :)

@destere'nin kesin ilgisini çekecektir, başrolde de The Wire'dan tanıdığımız Dominic West var. :):)
aynen konusuna dahi bakmadan direk izleme sebebim olur dominic west ..
the wire da harika oynuyordu mutlaka izleyeceğim diziyi :)

Sanırım bu da Showtime'ın Big Love'ı olacak (b) Homeland'ten sonra başlayacaği için indiririz ilk bölümü :X

@destere bi göz at tam senlik saheler dolu :X
fragmana baktım sahneler muhteşem kadında bir harika :)

kadının true detective deki martinin eşine benzer gizemli ve seksi bir havası var :)

Adamı tanımıyorum araştırırken bazı resimlerini Fikret Kuşkan'a benzettim nedense:X
benzerlik var bencede ,
yalnız kuşkan biraz daha kısa ve toplu gibi :)

fragmana baktım sahneler muhteşem kadında bir harika :)

kadının true detective deki martinin eşine benzer gizemli ve seksi bir havası var :)

benzerlik var bencede ,
yalnız kuşkan biraz daha kısa ve toplu gibi :)
Evet bu dizi de Outlander gibi kadının etrafında dönecek :X Kaşlardan ve gözlerden benzeşiyorlar en çok :X

Yeni diziye başlamayı düşünmüyorum Rectify dışında onada @destere'ye sözüm var o yüzden başlayacağım. Eski efsane dizileri bitireyim çok izlenirlerse bunlarada bakarım.:)

Homeland bittikten sonra Prison Break ve Broadwalk Empire'i izlemek istiyorum. 24 varken Prison Break'ı izleyememiştim.:(
prison break i izlemiştim board walk ise mesafeli durduğum bir dizi ama tekrar izleyeceğim ..

six feet under etkinliği başlasaydı artık merak ediyorum diziyi ?

prison break i izlemiştim board walk ise mesafeli durduğum bir dizi ama tekrar izleyeceğim ..

six feet under etkinliği başlasaydı artık merak ediyorum diziyi ?
SFU bayramdan sonraki ilk hafta başlar :X Gerçi ben daha beklemem etkinlikten muaf kalacağim zaten:X

Forumdan cıkmadan bu konuya da bak @destere :X
19 ekimi dörtgözle bekliyorum :)

bu arada konuyu @Forumdash açmış, ben yorumda yapmışım ama nedense arayınca bulunmuyor :) adresi bulmamı sağladığın için sağol @OzaN :)